rujan 16, 2019 6:32 am
Početna / AV Multimedija / AUDIOLAB 6000N Play Streamer

AUDIOLAB 6000N Play Streamer

Darko Brlečić

 Novi Britanski Strimer

6000N Play je mrežni audio player s bežičnim napravama za streaming i dual-band, dvostrukom antenom za  Wi-Fi

Novi mrežni uređaj bežično se povezuje s drugim Play-Fi uređajima i internetskim glazbenim uslugama kao što su Spotify, Tidal, HDtracks, Deezer, Qobuz, Amazon Music, Napster, TuneIn, iHeartRadio i SiriusXM te može reproducirati zapis s tisuća internetskih radio postaja i podcasta.

Audiolab 6000N Play posjeduje mogućnost za  za hi-res audio, sposoban za primanje podataka rezolucije do 24bit / 192kHz preko Wi-Fi-a bez prekodiranja ili za spuštanje uzorkovanja.

Implementirani DAC je ES9018 Sabre32 referentni čip. Arhitektura 32-bitnog HyperStreama tvrtke ESS Technology posjeduje eliminator vremenskog podrhtavanja (Jitter Eliminator), te također je povezano s Audiolabovim vlastitim sklopovima, zahvaljujući izoliranom napajanju s moćnim toroidalnim transformatorom. Ovom audio konfiguracijom se može upravljati putem Play-Fi aplikacije koja je dostupna za Android, iOS, Kindle Fire pametne uređaje, te za Android, Apple pametne satove, dok kompatibilnost s računalima koja su bazirana na Windows operativnim sustavima je uključena.

Info: www.audiolab.co.uk

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

GRUNDIG FIRE TV

GRUNDIG OLED TV Darko Brlečić Grundig se polako vraća na TV scenu. U tomu mu …