svibanj 31, 2020 6:25 am

Audio Technica ATH-MSR7

ATH_MSR7_Portable_HiFi_Headphones_2

Audio Technica ATH-MSR7

Dizajnirane za zvuk u pokretu, ali i za kućnu upotrebu, ATH-MSR7 su poseban naglasak postavile i na udobnost korištenja te visoku kvalitetu izrade u kojoj gotovo da nema plastike. Za fenomenalan zvuk zaslužni su novi  45 mm “True Motion” driveri s “Dual-layer Air-Control” tehnologijom, koja će pojačati iskustvo srednjih i niske frekvencija, dok će njihovo aluminijsko kućište eliminirati neželjene vibracije. Kombinacijom precizne dijafragme i ekstra lagane zavojnice, popravljeno je vrijeme odaziva dok su distorzije minimizirane. Rezultat je glatka, bogata i detaljna zvučna prezentacija.

ath_msr7-from-audio-technicaATH-MSR7 slušalice mogu se pohvaliti i odličnim frekvencijskim odazivom koji ide od izuzetno niskih 5 herza pa sve do impresivnih 40 000 herza, no one vas neće preplaviti suvišnim basom, već će isti biti izuzetno mekan i prirodan. Iako su MSR7 slušalice tunirane za flat reprodukciju zvuka, osjeti se nešto veći naglasak na višim frekvencijama, koje pak zvuče vrlo prirodno i što je najvažnije – bez metalnog prizvuka kao u nekim drugim slušalicama iz ove klase.

ATH-MSR7 su primarno zamišljene kao prijenosne slušalice pa stoga dolaze s dva kabela duljine 1.2 m (jedan ima kontrole za smartphone i mikrofon za razgovore), ali tu je i kabel za kućno slušanje duljine 3 m, za sve one koji iste planiraju koristiti iz udobnosti svoje fotelje.

Osim diskretnog a opet vrlo atraktivnog dizajna, ove prijenosne slušalice mogu se pohvaliti kvalitetom zvuka koju može proizvesti samo netko s golemim iskustvom u izradi profesionalnih slušalica. I upravo je to glavni adut Audio Technice, koja već 40 godina pomaže producentima i glazbenicima u potrazi za savršenim zvukom.

 

 

Info: www.audio-technica.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TRADICIJA KAO BAZA OPSTANKA

Yamaha stereo sustav  5000 Piše: Darko Brlečić Kako vrijeme sve više prolazi tako postajem svjedok …