4 lipnja, 2023 1:54 am

Apple objavljuje tvOS 11 javnu beta verziju za Apple TV

Po prvi put od pokretanja tvOS i Apple TV4, možete isprobati nadolazeću verziju tvOS-a bez računa razvojnog programera. Apple je objavio publiku beta od tvOS 11.

Iskušajte danas tvOS 11 beta

Appleove beta izdanja sustava iOS, macOS, tvOS i watchOS u prošlosti su bile rezervirane za programere softvera. Međutim, s “javnim beta” programom Apple je počeo izradjivati beta izdanja dostupnim svima.

Ovo je prvi put da je tvOS uključen u javnu beta verziju. TvOS 11 beta 2 je sada dostupan za preuzimanje.

Nove značajke tvOS 11 nisu bile istaknute na sceni na godišnjoj WWDC konferenciji, ali Tim Cook je obećao da će “kasnije ove godine govoriti” puno više o tvOS-u “. Nove značajke uključuju Airplay 2, HEVC dekodiranje, automatsko uparivanje Airpodova, automatsko prebacivanje između tamnih / svjetlosnih tema, sinkronizaciju početnog zaslona između više Apple TV-a, novih čuvara zaslona, obavijesti, Metal 2 igre i još mnogo toga.

 

Ako želite isprobati beta od tvOS 11, Apple je ovdje objavio vodič. Vrlo je jednostavno upisati i instalirati beta jer više ne zahtijeva da najprije spojite Apple TV box s računalom ili Mac računalom.

Imajte na umu da je riječ o beta softveru, tako da može sadržavati bugove. Očekuje se da će završena verzija tvOS 11 biti objavljena ove jeseni

LINK za: https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/login.html?appIdKey=4b98a8e6a3a3ce265b93c90207c442b53c45a1afa9ff1dc9bde8bb6928078d3b&path=%2F%2Fbetaprogram%2Fguide&rv=2&view=3#tvos

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

YouTube Music uvodi praćenje teksta pesme

Platforma You Tube Music uvodi novu opciju praćenje tekstova  pesama. Time je napravila iskorak za …