svibanj 22, 2018 12:20 pm
Početna / IT news / Apple: novi Store, HomePod i Prime on TV

Apple: novi Store, HomePod i Prime on TV

Autor: Dragan Arunović

Tvrtka kaže da je redizajnirana App Store “prepuna izvornih priča i uredničkih sadržaja, svakodnevno ažurira na novoj kartici danas, kao i na novim karticama Igre i aplikacije. Uvjerljive priče, dubinski intervjui, korisni savjeti i zbirke aplikacija i igara koje morate imati pokazat će Appleovu jedinstvenu perspektivu i cilj svakodnevno informirati, pomagati i inspirirati klijente.
Korisnici App Storea preuzeli su više od 180 milijardi aplikacija, a Apple je isplaćivao više od 70 milijardi dolara razvojnim programerima otkad je trgovina pokrenuta 2008. godine, što ga čini najživljim tržištem softvera na svijetu.

Apple je također predstavio HomePod, bežični zvučnik za kuću koji pruža kvalitetu zvuka i koristi prostornu svijest kako bi osjetilo njegovo mjesto u sobi i automatski prilagodio zvuk. Dizajniran za rad s pretplatom Apple Music za pristup do preko 40 milijuna pjesama, HomePod pruža duboko poznavanje osobnih preferencija i okusa glazbe te korisnicima pomaže otkriti novu glazbu. HomePod će biti dostupan od prosinca, u početku u Australiji, Velikoj Britaniji i SAD-u.

Apple je također najavio da će Amazon Prime biti dostupan u aplikaciji TV “kasnije ove godine”, priopćio je izvršni direktor Tim Cook. Aplikacija će ponuditi “jedinstveno iskustvo” za otkrivanje i pristup TV emisijama i filmovima iz više aplikacija na Apple TV, iPhoneu i iPadu.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

41. međunarodni ICT skup MIPRO 2018

Epicentar ICT zbivanja na Kvarneru    Od 21. do 25. svibnja ICT stručnjaci, poslovni ljudi, …

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?