22 siječnja, 2022 12:28 pm

Apartmani, hosteli, hoteli…

Autor: Andrija Jovićević

Astra Zdravko_a

Najjeftinija solucija do zvijezdice i zadovoljstva gosta

Satelitska antena sa svojom ogromnom ponudom televizijskih i radio programa daje najbolji odabir koji možete poželjeti. Trenutna ponuda satelitskih programa je toliko raznovrsna da može zadovoljiti svakog gosta u vašem aprtmanu, hostelu ili hotelu stavljajući ih u svoju ponudu. Ujedno sa satelitskom televizijom i vrlo malom investicijom dobivate veču zvijezdicu.

Besplatni programi u izobilju

Na naši stranicama u više navrata smo pisali i stavlji liste nekodiranih satelitskih programa. Ne govorimo tu samo o bilo kakvim TV programima, nego o vrlo atraktivnim TV programima kao što su Eurosport, DMAX, CNN, BBC, True Movie, Fashion i mnogi drugi. Prema statistikama koje smo dobili u Hotelima, Hostelima i Apartmanima najtraženiji su strani programi i samo osnovni domaći TV programi koje ionako možete “zbrojiti” sa satelitkim programima. Vratimo se nekodiranim satelitskim programima. Programa u SD(standardna kvaliteta) ima još uvijek najviše, ali imamo sve veći broj nekodiranih TV programa u HD(visokoj kvalitetit). Na linku pogledajte koliko je velika ponuda televizijskih programa u HD-u.

Osim SD i HD ponude satelitskih programa svakako za ekskluzivne varijante tu je i odlična ponuda UltraHD(4K) programa koja će svakog razveseliti. LINK

Minimalan ulog

Dragi iznajmljivači iskoristite ove besplatne satelitske programe kako bi poboljšali svoju ponudu i privukli svoje goste. Ulog za prijem satelitskih programe je minimalan, a zauzvrat dobivate vrlo zadovoljnog gosta i zvijezdicu više. Ovisno o broju apartmana ili soba naravno da ovisi način na koji se radi projekt, ali najbitni dio je da se prvo odluči koji se žele programi ponuditi gostima. Samo usmjerenjem na jedan jedinu satelitsku poziciju ASTRA 19E već dobivate ogroman broj nekodiranih i vrlo raznovrsnih TV i radio programa. Ugostiteljima vrlo je bitno da su ti programi sa različitim jezicima ovisno o tipu odakle im dolaze gosti odabire se i satelitska pozicija da bi dobili najveći broj odgovarajučih programa.

U slijedećim člancima objasnit ćemo Vam koje sve varijante postoje da bi imali za Vašu najoptimalniju varijantu u Vašim apartmanima, hostelima ili hotelima.

– NASTAVLJA SE –


Vezani članci:

Sateliti su i dalje vodeća tehnologija za TV prijemnike

Ultra HD TV satelitski programi

Predvodnik u satelitskim tehnologijama – UHD TV

ASTRA sateliti donose stotine TV programa na Vaše televizijske ekrane

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TVM Internacional(Mozambik) startovao FTA na 9E

Mozambička javna televizija pokrenula je satelitsko emitovanje za Evropu u Ku opsegu. Stanica TVM Internacional počela je …