srpanj 22, 2018 12:58 pm
Početna / IT news / AOC jača predanost esportu udružujući se s G2 Esports organizacijom

AOC jača predanost esportu udružujući se s G2 Esports organizacijom

Specijalist za monitore AOC službeno je predstavio svoj globalni esport sponzorski program udružujući se s G2 Esports, jednom od najmoćnijih i najuspješnijih eSports organizacija na svijetu. G2 Esports osnovana je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa “ocelote” Rodrigueza te se ova esport organizacija od tada brzo etablirala u europskim krugovima te na različitim međunarodnim esport događanjima, s impresivnim rezultatima i s trenutno 79 osvojenih naslova.

G2 Esports je danas jedna od najpopularnijih esport organizacija na svijetu i cijenjena je ne samo zbog uspjeha na međunarodnim turnirima i ligama već i zbog uzastopnog sastavljanja talenata svjetske klase u svakom od svojih područja, bilo da se radi o League of Legends, CS: GO, Hearthstone, PUBG ili Rocket League.

Tijekom 2017. godine G2-ova League of Legends momčad zauzela je prvo mjesto na Europskom prvenstvu (EU LCS) u proljeće i ljeto, a drugo mjesto na prestižnom Mid-Season Invitational turniru (MSI).

U veljači, G2 Esports formirao je CS:GO sastav koji se već spominje kao “legendarni francuski super tim”. Uzeli su vruće natjecateljske trofeje na DreamHack Masters 2017. i ESL Pro Series 5, unatoč tome što je 2017. bila njihova debitantska godina.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Vipnet u Vip Adria ligu uključuje dvije mobilne igre

Clash Royale i Hearthstone pridružuju se VIP ADRIA LEAGUE powered by ESL Uredio: Andrija Jovićević …