8 prosinca, 2022 1:15 am

ANGA COM 2016, KÖLN, Njemačka Od 7.06. do 09.06.2016.

Autor: Andrija Jovićević
anganight_ausschnitt

Već je stiglo 420 prijava izlagača

Tri mjeseca prije otvorenja, već je 420 izlagača iz 34 zemalja potvrdilo svoj dolazak prisustvovalo na ANGA COM – sajam i kongres za broadband, kabelsku i satelitsku. Na planu kongresa navodi se ukupno 26 stručnih panela i već je dostupan online. Među partnerima kongresa nalazi se i 12 vodećih udruženja iz sektora bradbanda i medijskog sektora.
  
Otvaranje uz pristustvo visokih predstavnika sektora i medija
Po prvi put, Dr. Hannes Ametsreiter (CEO Vodafone Njemačka) i Anke Schäferkordt (Co-CEO RTL Group) će se pridružiti otvorenju kongresa. Vrhunac međunarodnog kongresna s 13 panela na engleskom jeziku bit će re-dizajniran međunarodne Televizija & Broadband radionice,, a među govornicima navedeni su: Michel Azibert (CCO i zamjenik glavnog direktora, Eutelsat), Wilhelm Dresselhaus (glasnogovornik Uprave, Nokia rješenja i mreža), Wolfgang Elsäßer (glavni regionalni direktor regije središnja i zapadna Europa, SES / direktor, ASTRA Deutschland), Bruce McClelland (predsjednik Network & Cloud , Global Services, ARRIS), Xinbing Tang (CTO Huawei fiksne mreže, Product Line), Dirk Wierzbitzki (EVP proizvodi i marketing, Swisscom) i dr Dirk Wössner (predsjednik, Consumer Business Unit, Rogers Communications). Radionicu i panele će moderirati Matthias Kurth (izvršni predsjednik europske udruge kabelske TV, Cable Europe).
 
Također, svoj dolazak potvrdili su i Hannelore Kraft, premijer Savezne države Sjeverna Rajna-Vestfalija, kao i vodećih predstavnika sektora broadbanda i medija: Conrad Albert (član Izvršnog odbora, ProSiebenSat.1), Tom Buhrow (ravnatelj, WDR), Dr. Manuel Cubero (CCO, Vodafone Deutschland), Michael Hagspihl (generalni direktor za građanstvo, Telekom Deutschland) i Lutz Schuler (CEO, Unitymedia).
 
Uzbudljiva rasprava o distribuciji i marketingu ponude digitalnih medija neće nedostajati, sudeći po najavljenim naslovima strategijskih panela:  “Personalizirana TV: Preporuka pokretača i NextPVR-a”, “TV postaje aplikacija: Multiscreen i TV pEverywhere”, “Novo TV Oglašavanje i Big Data” kao i “IPTV za lokalnu i regionalnu mrežu operatora”.  Sudionici su ARD, BurdaNews, Channel 4, Cisco, Deloitte, Ericsson, EWE TEL, FilmBox, Funke Digital TV, Liberty Global, M7 Deutschland, M-net, Ocilion, ProSiebenSat.1, RTL interaktive, Sky Deutschland, SPI International, UPC Cablecom/UPC Austria i Zattoo.
 
Tema ovogodišnjih tehnologijskih panela su Cloud TV, RDK (u suradnji s SCTE – Društvom za Broadband), UHDTV (u suradnji s DVB), DOCSIS 3.1 (u suradnji s ISBE – međunarodnim društvom za Broadband), Internet of Things, Big Data, PNM, RF dizajn, 5G i WiFi.  Svi tehnološki paneli će se održati na engleskom jeziku.
Vrhunski panel održat će se u suradnji s njemačkom TV udrugom TV-Plattform.  Bavit će se temom natjecanja između sljedeće generacije zemaljske televizije (DVB-T2), koji će početi s radom u Njemačkoj tijekom ove godine, i TV-a preko mobilnih mreža i putem WiFi.  U raspravi će sudjelovati Media Broadcast, Media Group RTL Telekom Deutschland, Sony, Vodafone Deutschland i ZDF.
Jedna od zanimljivosti je panel o budućnosti Pay TV i video on demand. Nakon svog govora dr Christoph Schneider (generalni direktor Amazon Instant Video Njemačka) će razgovarati s Deutsche Telekomom, NBC Universal Global Networks Deutschland i Sky Deutschland. Osim toga, Medienforum NRW organizira dva kongresna panela s naglaskom na medijsku politiku i politiku digitalnog medija kako i budući nadzor emitiranja općenito.
 
NOVOST: Dan Broadband Tema sa slobodnim pristupom
Treći dan kongresa bit će  postavljen na potpuno novom temelju ove godine: on će postati Dan Broadband Tema sa slobodnim pristupom svim posjetiteljima. Paneli će se posebno baviti svim temama Bradbanda, a teme se kreću od FTTH, G.fast i pametnih kuće i Interneta. Partneri teme dana su: Bitkom Savezna udruga za informacijske tehnologije, telekomunikaciju i nove medije, Udruga Broadbanda BREKO, BUGLAS udruga operatora optičkih mreža, Europsko  FTTH vijeće, VATM Udruženje za telekomunikacije i ZVEI. Dana 9. lipnja posjet izložbi i kongresa bit će potpuno besplatan uz prethodnu online registraciju.
  
Online registracija za kongres, izložbe i ANGA COM Night
Registracija posjetitelja izložbe i kongresa, kao i registracija za večernji događaj ANGA COM Night dostupni su online. Ulaznica za izložbu iznosi 22 eura za tri dana, cijene ulaznica za kongres počinju od 100 eura, a 9. lipnja 2016. izložba i kongres potpuno su besplatni. Ulaznice za kongresni program omogućuju pristup svim panelima Medienforum NRW.
Vezani članci:

ANGA COM 2015 završila s pozitivnom bilancom

Angacom 2015 je počela

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Russkij mir – novi FTA paket na 56E

Na ruskom telekomunikacionom satelitu Express AT1 , koji se nalazi na orbitalnoj poziciji od 56E …