24 rujna, 2023 3:19 pm

Android za Philips televizore

Philips-powered-by-Android

Android za Philips televizore

TP Vision – koja razvija, proizvodi i prodaje Philipsove marke televizora u Europi, Rusiji, Bliskom Istoku, Brazilu, Argentini, Urugvaju, Paragvaju i odabranim zemljama azijsko-pacifičke regije – gura na svojim integracijama Android operativni sustav u Philips TV. Gotovo cijeli raspon 2015 Philipsovih televizora, uključujući Philips Smart TV i sve Philips UHD televizore, bit će powered by Android TV.

TP Vision je prva tvrtka koja će donijeti TV pokrenute Androidom na europsko tržište. Osim toga, TP Vision planira i tržište Philips TV-a na Androidu za Latinsku Ameriku. Android Lollipop u potpunosti integrira TV platformu i donosi Android TV aplikacije na veliki ekran. Nakon što je uveden jedinstveni softver sustav za sve platforme, programerima je dat pristup TV-u.

Želimo iskoristiti prednost od prvenstva pristups Android velikom, brzo rastućem ekosustavu. On privlači veliku bazu programera, koji sada mogu lako prilagoditi svoje aplikacije za različite vrste uređaja, uključujući i televizore, “rekao je Albert Mombarg, voditelj Smart TV na TP Vision. Svi Philips TV powered by Android TV-i će kombinirati najbolje od dva svijeta: oni nude izravan pristup Google Play trgovini, ali i sa širokom ponudom na Philips Smart TV platformi, uključujući i video na zahtjev i Catch-up TV usluge. Osim toga, svi Philips Smart TV powered by Android omogućit će pristup online gaming uslugma kao što je OnLive. TP Vision vidi integraciju Androida u Philips Smart TV kao još jedan veliki dobitak za svoje uređaje.

Kombinirajući vrhunsku kvalitetu slike u oba FHD i UHD, naše jedinstveno Ambilight osvjetljenje, vrhunski dizajn i snagu Android TV nudimo uistinu sofisticiranu TV ponudu za naše klijente“, rekao je Nico Vernieuwe, glavni komercijalni direktor TP Vision.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …