1 srpnja, 2022 9:21 pm

Analitičari ne govore dobro o prodaji (nadolazećih) iPhonea

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.comm

SE3

Analitička kuća „KGI Securities“ kazuje kako Američki „Apple“ neće dobro proći kada je u pitanju prodaja sadašnje iPhone SE modela. Na primjer navedeno je kako je bez obzira predstavljanja iPhone SE modela, njegove značajke, mogućnosti odnosno samo kućište ne razlikuje se uvelike od recimo iPhone 5s modela, koji je predstavljen 2013, godine. S druge pak strane tvrtka se osvrnula i na predstavljanje odnosno dolazak nadolazećeg iPhone 7 te 7 Plus modela.

Koji će kao što i sami znamo biti nasljednici sadašnjih popularnih iPhone 6 modela. Upravo se dolazak iPhone 7 modela najavljuje kao nešto „spektakularno“, bezobzira na tu spektakularnosti, Apple jednostavno nema sheme kako na tržište postaviti iPhone 7. Analitičar Ming-Chi slobodno kazuje kako predstavljanjem iPhone SE modela, Apple više nema načina odnosno „aseva u rukavu“ koje želi iskoristiti s dolaskom iPhone 7 modela.

KGI Securities čak govori kako javnost neće biti dovoljno zainteresirana za iPhone 7, pa čak niti ako iPhone 7 bude dolazio s iOS 10 mobilnom platformom. Slobodni su u prognozi kako se plasman iPhone SE te 7 i 7 Plus modela postepeno opada, odnosno da će isti opasti za 12% u odnosu na prošlu godinu. Sad dali je tome uistinu tako ili ne, ostaje tek za vidjeti. No ovom nam je dobra zvijezda vodilja da vidimo što te kako očekuje Apple pri novim odnosno nadolazećim iPhone modelima.

GG

Navedimo i to kako se prognozira kako će do kraja godine Samsung prestignuti Apple što se tiče samog plasmana pametnih telefona, sad da li će to Apple uzdrmati ili uopće neće, tek će se vidjeti.


Vezani članci:

Google lansira revolucionarnu aplikaciju

Tri jednostavna savjeta za održavanje zdravlja na radnom mjestu

Onkyo DP-X1 MQA Hi-Res svirač

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

U državi Njujork zabranjeno rudarenje bitkoina

Parlament američke države Njujork zabranio je rudarenje najpoznatije kripto valute Bitcoin. Guvernerka Kathy Hochul, može …