19 rujna, 2021 4:47 am

Amazon počinje praviti televizore

Svetski poznata kompanija Amazon trebala bi u oktobru ( listopadu) predstaviti televizor pod svojim brendom.Sledećeg meseca biće   predstavljeni televizori s ugrađenim Fire TV softverom koji se prodaju uglavnom preko Amazona.Televizorimi će biti  veličine  između 55 i 75 inča, prema nekim informacijama za njih bi, radili drugi proizvođači televizora poput TCL-a.  Amazon već sarađuje sa Amazon Basics televizorima koje su se prodavali  u Indiji.

Amazon će tako prvi put u Americi predstaviti televizore pod svojim brendom i dizajnom. Za sada se ne zna da li će praviti televizore niže  il više klase za potrošače u SAD-u.Amazon Fire Stick i drugi Fire TV uređaji nisu jako skupi,trebalo bi se zapitati postoji li potreba za  Amazon TV-om,jer većina pametnih televizora ima podršku za usluge poput Amazon Prime Videa. Ipak TV koji sadrži softver Alexa i Fire TV u jednom paketu može biti zanimljiv američkim potrošačima.

 

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

A1 Adria League vraća se osmom sezonom

Pobjednici sedme sezone brane čast regije u Austriji Andrija Jovićević  Uskoro počinje novi set kvalifikacija …