27 listopada, 2021 11:52 pm

Advanced Technology Days konferencija ove godine sa rekordom

ADT konferencija

Rekordan broj predavanja i stranih stručnjaka na ovogodišnjoj konferenciji

  Objavljen je raspored za 12. po redu konferenciju Advanced Technology Days koja će se održati 16. i 17. studenog u zagrebačkom Hypo centru i u kojoj će sudjelovati najveći broj stranih stručnjaka do sada; njih 13. Konferencija fokusirana na cloud tehnologiju odnosno Microsoft Azure platformu i Office 365 ove godine donosi čak 65 predavanja, što je 15 više od prošlogodišnjih 50. U skladu s najvećim brojem predavača i predavanja, ove godine će Konferencija zabilježiti i najveći broj sudionika, obzirom da je već sada broj prijavljenih premašio 400, što je prošlogodišnji ukupan broj sudionika.

atd12-logoVeć komuniciranim eminentnim predavačima pridružio se i Sander Berkouwer, dugogodišnji Microsoft Most Valuable Professional (MVP) koji će govoriti o sigurnosnim implikacijama virtualizacije Active Directory domenskih kontrolera i pokazati najbolje prakse i preporuke za osnaživanje, podršku, i upravljanje virtualiziranim domenskim kontrolerima na Hyper-V, Azure Stacku i Azure infrastrukturi. Istaknuti stručnjak iz Hrvatske, Vedran Vučetić iz tvrtke SPAN, govorit će o tome zašto su kontejneri, posebice Windows kontejneri, važni za developere i koje im sve mogućnosti donose.

Od ostalih stranih predavača izdvajamo Andy Wigleya, Senior Developer Evangelista u Microsoftu koji će govoriti o razvijanju Windows aplikacija te Bartlomiej Zassa, Azure Global Black Belt Technical Solution Professionala u Microsoftu koji će se fokusirati na App Services  – idealnu platformu za izradu, pokretanje i upravljanje web i mobilnim aplikacijama.

 „Advanced Technology Days konferencija, svake godine okuplja vrhunske predavače iz Hrvatske i Europe koji će predstaviti najnovije tehnologije i stvarne primjere iz IT industrije. Ovogodišnji fokus je na cloud rješenja i usluge. Najveći broj stranih predavača do sada pokazuje da je Konferencija prepoznata ne samo u Hrvatskoj već i daleko izvan nje. Ove smo godine prvi puta imali javne nominacije predavanja što je doprinijelo povećanju kvalitete prijavljenih predavanja. Prilikom stvaranja sadržaja, oslonili smo se na veliki tim istaknutih domaćih stručnjaka i članova IT zajednice. Vjerujem da smo napravili kvalitetan program koji će privući značajan broj stručnjaka na Konferenciju“, rekao je Filip Glavota, direktor sadržaja Konferencije.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Samsung sa najnovijim modelom Galaxy A52s 5G 

Andrija Jovićević Tvrtka Samsung Electronics nedavno je predstavila najnoviji Samsung Galaxy A52s 5G pametni telefon. …