24 rujna, 2023 3:22 pm

ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0

Marina Barić

 Prva je SD Express kartica koja je dobila SD7.0 potvrdu udruženja SD Association

ADATA Technology predstavlja svoju SD Express karticu Premier Extreme SDXC SD7.0 opremljenu kontrolerom SMI SM2708AB. To je prva SD Express kartica neke od vodećih tržišnih marki na svijetu koja je prošla program potvrde kvalitete SD Express (SVP) udruženja SD Association. Taj status potvrđuje da je ta SD Express kartica usklađena s SDA-ovim strogim standardima za sučelje koji evaluiraju radna svojstva i pouzdanost. Kartica Premier Extreme SDXC omogućit će korisnicima da posve iskoriste prednosti najnovijih prijenosnih računala opremljenih čitačem SD Express kartica, koje nude svi velike robne marke PC-jeva.

„Zbog njihovih kompaktnih dimenzija SD kartice jesu, i bit će, omiljen medij tvoraca, kreativnih profesionalaca i općenito korisnika usprkos njihovim slabijim mogućnostima u usporedbi s drugim uređajima za pohranu“, rekao je Ibsen Chen, direktor marketinga proizvoda u tvrtki ADATA. „No, uz ADATA-inu SD7.0 Express karticu Premier Extreme SDXC čiju je kvalitetu potvrdio SVP korisnicima pružamo SD karticu usklađenu sa standardima modernog svijeta, u kojemu se podrazumijevaju kvalitetni sadržaji i brz prijenos podataka.”

Ultrakompaktna, s radnim svojstvima SSD-a

Uz podršku za PCIe Gen3x1 i NVMe, ADATA-ina SD7.0 Express kartica Premier Extreme SDXC postiže performanse čitanja i pisanja do 800/700 MB/s, što je otprilike 1,5 puta brže od SATA SSDs-ova. U usporedbi sa SD karticama UHS-II i UHS-I, otprilike je 2,7 i 8 puta brža. Kartica Premier Extreme SDXC unatrag je kompatibilna sa standardom UHS-I. Može se umetnuti u digitalne fotoaparate radi snimanja fotografija visoke kvalitete ili 4K videozapisa, a zatim se umetnuti u PC koji podržava SD7.0 radi lakog uređivanja ili reprodukcije. Unaprjeđenja radnih svojstava koja se mogu zahvaliti tehnologijama PCIe Gen3x1 i NVMe stavljaju SD7.0 Express karticu ADATA Premier Extreme SDXC uz bok SSD-ovima, ali je pritom prednost kompaktnih dimenzija na strani kartice SD Card.

Kartica Premier Extreme SDXC podržava UHS-I opremu za snimanje videozapisa uz brzine čitanja i pisanja od 100 MB/s te je usklađena s razredom brzine videozapisa V30. To znači da je posve sposobna funkcionirati s vodećim aplikacijama za snimanje Ultra HD 4K videozapisa kako bi korisnicima olakšala stvaranje kvalitetnih sadržaja profesionalne razine. Kartica Premier Extreme SDXC dolazi u kapacitetima 256 GB ili 512 GB pa nudi pregršt prostora za pohranu za razne potrebe.

Sigurna i trajna

Podaci na SD Express kartici ADATA Premier Extreme SDXC posve su sigurni. Ona nudi kod za ispravljanje pogrešaka, čime osigurava točnost podataka. Uz to je vodootporna, otporna na udarce, rendgenske zrake, otporna na statički elektricitet i testirana za rad na visokim i niskim temperaturama.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineski oprez prema spajanju industrije čipova je razuman

Intel je u srijedu prekinuo svoju akviziciju Tower Semiconductora vrijednu 5,4 milijarde dolara, što su …