2 prosinca, 2023 9:27 am

ADATA predstavlja PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD uređaj LEGEND 960

Marina Barić

ADATA Technology najavio je PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD uređaj LEGEND 960. Dolaskom Weba 3.0 i sve većim naglaskom na virtualni svijet, novi LEGEND 960 donosi novu razinu performansi za primjene naprednog dizajna, kao što su 3D animacija, dizajn igara, virtualna umjetnost i više od toga.  

ADATA LEGEND 960 daje korisnicima veliku nadogradnju performansi sa sekvencijalnim brzinama čitanja i zapisivanja od 7.400/6.800 MB u sekundi, te je usklađen sa standardom NVMe 1.4. To ga čini do četiri puta bržim od standardnog PCIe Gen3 SSD-a. Štoviše, podržava najnovije Intelove i AMD-ove platforme, stolna i prijenosna računala, uključujući prijenosna računala s certifikatom Intel® Evo™ i kompatibilan je sa standardom PCIe 3.0 za što širu kompatibilnost.

LEGEND 960 podržava PCIe 4.0 i radi s PS5 konzolama kao proširena pohrana za veće kapacitete (do 4 TB)[1]. Ne samo da je njegova veličina u skladu s dizajnom utora, već također omogućuje glatko igranje bez kašnjenja[2]. LEGEND 960 dolazi sa SLC Cachingom i DRAM Cache Bufferom za što brže učitavanje sustava i predmemoriranje podataka. Nudi 4K nasumično čitanje/zapisivanje do 750K/630K IOPS za lakši multitasking. Uz LDPC (Low Density Parity Check Code) i AES 256-bitno kriptiranje, korisnici mogu biti sigurni da će njihovi podaci ostati točni i sigurni. LEGEND 960 je podvrgnut rigoroznoj provjeri i testiranju kako bi se osigurala pouzdanost. Sve to je podržano 5-godišnjim jamstvom.


[1] Model od 4 TB bit će predstavljen krajem kolovoza.

[2] Ovaj proizvod je testiran i potvrđeno je da je kompatibilan sa PS5. Stvarna brzina može varirati ovisno o hardverskim i softverskim konfiguracijama.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Nestašica fotomaski

Nestašica fotomaski nastavlja se unatoč globalnoj ekonomskoj krizi zbog velike potražnje za tom robom kineskih …