4 lipnja, 2023 2:43 am

ADATA 5. kolovoza uživo predstavljanja proizvode “Xtreme Innovation”

Andrija Jovićević

 ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom, dodataka za mobilne uređaje, proizvoda za igrače, električnih pogonskih sustava i rješenja za industriju, će na svom događanju “Xtreme Innovation” predstaviti cijeli niz novih proizvoda. Internetsko događanje zakazano je za 5. kolovoza 2021. (u 17h po srednjeeuropskom vremenu), a bit će predstavljeni najnoviji proizvodi i rješenja robnih marki ADATA i XPG, uključujući SSD-ove, DRAM module, memorijske kartice te PC komponente i sustave. Događanje će voditi XPG-ova MERA i podudara se s obilježavanjem dvadesete godišnjice postojanja ADATA-e koja će se slaviti tijekom 2021.

MERA je protagonistica priče robne marke XPG i ona predstavlja sve igrače kroz otpornost u odgovaranju na izazove i postizanje revolucionarnih rezultata. MERA je omiljena kod fanova širom svijeta i postala je žarišna točka robne marke XPG. Budite svjedoci njenog prvog nastupa u svojstvu voditeljice na ADATA-inom internetskom predstavljanju proizvoda.

Gledajte izravan prijenos događanja i osvojite sjajne nagrade

Gledajte 5. kolovoza prijenos događanja na YouTubeu da biste vidjeli najnovije proizvode robnih marki ADATA i XPG. Tijekom događanja napišite komentar u odjeljku s komentarima i uđite u izbor za osvajanje SSD-a, DRAM modula ili prijenosnog računala XPG. Pratite ADATA-u na Instagramu: https://www.instagram.com/adata_global


Predstavljanje proizvoda putem interneta “Xtreme Innovation” tvrtke ADATA Technology za 2021.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube Music uvodi praćenje teksta pesme

Platforma You Tube Music uvodi novu opciju praćenje tekstova  pesama. Time je napravila iskorak za …