24 listopada, 2021 5:04 pm

ACOUSTIC ENERGY AE520

 

Acoustic Energy je predstavio svoj top model u seriji 500.

Piše: Darko Brlečić

Model AE 520 je svojevrsni vrhunac ponude serije 500 s maksimalno uloženim resursima i know-how izvedbom.

Kabinet visine 1180 milimetara, širine od 185milimetara I dubine od 320 milimetara posjeduje unutarnju konstrukciju od 18 milimetara zaduženu za krutost I smanjenje rezonancije (Resonance Suppression Composite).

AE520 je trosistemska konstrukcija radnog raspona od 30Hz pa sve do 28kHz uz reznu frekvenciju od 373Hz/2.8kHz.

Duboktonsko područje je pokriveno s 3 zvučničke  jedinice od 125milimetara s membranom od karbonskih vlakana, te također bass/srednjetonski spektar pokriven s dvije zvučničke jedinice od 125 milimetara čije membrane koriste isti material  kao i dubokotonci uz posebnost zvanu nova izvedba 35 milimetarska zavojnica koja ima nižu termalnu kompresiju I bolju snagu motora koje  omogućuje visoki dinamički otklon i bolji bass odziv.

Visokotonska jedinica od 25 milimetara nalazi se u MTM poziciji (Midbass-Treble-Midbass). Model AE520 je kompletan proizvod kako po vizualnoj strukturi tako I po konstrukcijskoj strukturi, a sve je to plod dugotrajnog razvojnog puta zadnjih nekoliko godina. Sve u vlastitoj kući ! Novi samostojeći model dolazit će u tri finiša: crni piano  gloss, bijeli piano gloss i izvedbi američkog oraha. Cijena i dostupnost kod domaćeg uvoznika je nepoznata.

Info: https://www.acoustic-energy.co.uk http://www.zvucne-novosti.hr/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

HIDIZS S9 PRO

  Pametni telefon ste spojili na slušalice, ali zvuk nije nešto ? Za takve situacije …