25 travnja, 2024 11:06 am

Dell proširio dostupnost Premium Support usluge za osobna računala na 110 zemalja

dell_T
 

Dell je najavio dostupnost Premium Support usluge za korisnike osobnih računala koja značajno poboljšava korisničko iskustvo kroz pojednostavljenu podršku. Dosad dostupna u SAD-u i Kanadi, usluga je sada dostupna i u 110 dodatnih zemalja, Azije i Pacifika, Europe, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike. Premium Support pruža 24×7 stručnu tehničku podršku, dolazak tehničara nakon udaljene dijagnostike, te proaktivnu automatiziranu podršku korisnicima osobnih računala i tableta. 1, 2

Premium Support usluga koju pokreće Dellova inovativna, nagrađivana SupportAssist tehnologija, automatski prepoznaje hardverske i softverske probleme te proaktivno upozorava korisnike kada se problemi pojave. SupportAssist također omogućuje Dellovim tehničarima da stupe u kontakt s korisnicima te počnu rješavati problem, često prije nego što korisnici uopće znaju da ga imaju.

Premium Support usluga osmišljena je kako bi odgovorila na sve potrebe današnjih korisnika te značajno smanjila vrijeme potrebno za rješavanje najčešćih hardverskih problema s 59 posto manje koraka u procesu podrške te 86 posto manje vremena utrošenog na komunikaciju telefonom s korisničkom podrškom.3 Neke od ključnih značajki su:

  • 24×7 online ili telefonska podrška2
  • Podrška na licu mjesta unutar 1-2 radna dana4
  • Proaktivno rješavanje problema koje je automatski prepoznala SupportAssist tehnologija
  • Sveobuhvatna softverska podrška i asistencija za predinstalirane programe (Microsoft Office, Explorer, Outlook, i druge)
  • Podrška i upute za povezivost mreže, postavke pisača, pohranu, instalaciju antivirusnog programa, nadogradnje operativnog sustava i drugo.

Kroz istraživanja koja smo proveli, naši korisnici su nam dali do znanja da su im najvažniji prioriteti kada govorimo o podršci pravovremena i učinkovita dostupnost usluge, obrazovano osoblje te pokrivenost problema vezanih uz hardver ili softver,” rekao je Doug Schmitt, potpredsjednik i generalni direktor Dellovog Global Support & Deployment odjela. “S Premium Support uslugom omogućujemo korisnicima podršku naših stručnjaka 24×7, na način koji njima najbolje odgovara te podršku na licu mjesta kada im je potrebna. Mogu biti sigurni da će im Dellovi stručnjaci biti na raspolaganju gdje god u svijetu se oni nalazili.”

Dostupnost
Premium Support usluga dostupna je u 109 zemalja za Dell Inspiron i Alienware sustave te u Japanu od svibnja. Premium Support za korisnike koji kupuju XPS sustave bit će dostupna od 12. Srpnja. Usluga će također biti u prodaji u određenim maloprodajnim trgovinama kasnije ove godine.5

Za više informacija, posjetite www.dell.co.uk/premiumsupport.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Japanska vlada raspravljat će o pravnom nadzoru umjetne inteligencije

  Japanska vlada raspravljat će o pravnom nadzoru umjetne inteligencije: ograničavanje širenja lažnih informacija, propuštanje …