26 travnja, 2024 12:22 am

Dell PowerEdge serveri sa još boljim performansama

Dell Radne stanice Precision

 Dell je predstavio novosti u 13. generaciji PowerEdge servera, svom najnaprednijem portfelju servera. Korisnici u više od 65 zemalja diljem svijeta mogu se osloniti na PowerEdge servere koji sada imaju više od 20 posto bolje performanse s diferenciranim zračnim hlađenjem te memorijsku propusnost povećanu za više od 12 posto i usklađenu s nadogradnjom Intel® Xeon® procesora E5-2600 v4. Navedena poboljšanja dostupna su u svim vrstama 13. generacije Dell PowerEdge servera.

Društveni, mobilni, analitički i cloud mega-trendovi pišu nova pravila za IT. Kao rezultat toga, pritisak na IT industriji da omogući superiorne performanse na svakodnevnoj bazi te brzo odgovaranje na promjene u poslovnom okruženju veće je nego ikad dosad. Dizajn 13. generacije PowerEdge servera pomaže korisnicima da odgovore na te izazove, te da se usmjere na rast poslovanja i inovacija.

Korisnici su pokretač rasta podatkovnih centara utemeljenih na softveru, koristeći radno orijentirana rješenja,” rekao je Ashley Gorakhpurwalla, potpredsjednik i generalni direktor Dell Server Solutions. “13. generacija Dell PowerEdge servera uključuje praktične inovacije, utemeljene na 20-godišnjem iskustvu pružanja inovativnih rješenja koja omogućavaju korištenje future-ready podatkovnih centara.

  • Poboljšane performanse Procesora:
    • PowerEdge R730 s procesorom E5-2699 v4 omogućuje najbolje performanse 2-socket Linuxa s rezultatom od 21.050, kao i 27.6 posto bolje performanse u usporedbi s prijašnjim generacijama koje rade na SAP SD 2 Tier (Linux).
    • Uz to, procesor E5-2699 v4 na PowerEdge platformi R630 može pružiti do 30 postotno poboljšanje na SPECint_rate_base2006 i 22.1 posto bolje performanse na SPECfp_rate_base2006.
  • Najbrži Intel procesor: Podrška za E5-2689 v4 na R730 s Dellovom diferenciranom podrškom zračnog hlađenja (kompetitivna prednost u odnosu na rješenja s vodenim hlađenjem).
  • Memorija nove generacije 2400 MTs: Procesor E5-2699 v4 na PowerEdge platformi R630 omogućuje i do 6 posto bolje performanse na STREAM-u (MB/s)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Japanska vlada raspravljat će o pravnom nadzoru umjetne inteligencije

  Japanska vlada raspravljat će o pravnom nadzoru umjetne inteligencije: ograničavanje širenja lažnih informacija, propuštanje …