28 ožujka, 2024 3:46 pm

Sony Mobile predstavlja prve smartphone „X“ serije

Xperia X all

Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) danas je predstavio novi izgled XperiaTM branda s prvom „X“ serijom smartphonea i viziju budućnosti komunikacija s uređajima koji se uklapaju u okolinu te mogu promijeniti način na koji komunicirate sa svijetom.

Sony Mobile će nastaviti stvarati pametne i personalizirane proizvode i usluge koji vam omogućuju da napravite više i živite kreativnije no ikad. Naši proizvodi i usluge povezat će vas s drugima i postat će vam neizostavni i dragi u svakodnevnom životu,“ izjavio je Hiroki Totoki, Predsjednik i CEO Sony Mobile Communicationsa.

Uz našu neumornu strast prema tehnologiji nastavit ćemo dodavati nove i uzbudljive opcije koje će dodatno unaprijediti naše smartphoneove. Istovremeno želimo promijeniti način na koji pristupate informacijama te interakciju s prijateljima i članovima obitelji, odnosno učiniti ih smislenijim, bliskijim i prirodnijim.“

Xperia X, Xperia X Performance i Xperia XA

Xperia X serija utjelovljuje Sony Mobileovu novu viziju branda dodavanjem novih elemenata inteligentne tehnologije na već postojeće popularne Xperia karakteristike: kameru, bateriju i dizajn, s namjerom da svakodnevicu učinimo pametnijom i jednostavnijom.

Teško je, ali ne i nemoguće predvidjeti neočekivano – Xperia kamera nove generacije podiže snimanje spontanih fotografija na sasvim novu razinu, omogućavajući vam da oštro fokusirate čak i neplanirane trenutke inspiracije. Potpuno novi prediktivni hibridni auto fokus u modelima Xperia X i Xperia X Performance, razvijen u bliskoj suradnji sa Sonyjevim inženjerima αTM fotoaparata, omogućava vam da odaberete objekt, a zatim predviđa njegovo kretanje, pa možete savršeno fokusirati bilo koju akciju, a fotografije neće biti mutne.

Napredne funkcije zahtijevaju izdržljivu bateriju pa X serija ima Sonyjevo pametno upravljanje potrošnjom baterije koje omogućava trajanje do dva dana1. Ne samo da će telefon raditi duže uz samo jedno punjenje, već je po prvi put na smartphoneu Sony unaprijedio samu tehnologiju punjenja sa Qnovo Adaptive Charging tehnologijom – što znači da je i životni vijek baterije dvostruko duži nego prije2. Svaki telefon napravljen je tako da iskoristi maksimum svojih mogućnosti uz Qualcomm® Snapdragon™ 650 procesor (Xperia X), Qualcomm® Snapdragon™ 820 procesor (Xperia X Performance) i Mediatek Helio™ P10 procesor (Xperia XA).

U sklopu koncepta unificiranog dizajna, Sonyjevi dizajneri istraživali su najbolje materijale, teksture i zakrivljenost da bi napravili najprirodniji oblik koji idealno leži u ruci. Svaki smartphone X serije ima zakrivljeni stakleni zaslon unutar zaobljenog okvira te oblik koji odlično „sjeda“ u ruku. Koncept unificiranog dizajna primjenjen je i na Xperia XA koji ima prekrasan zaslon od ruba do ruba.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG Display odlučuje da ove godine neće graditi OLEDoS proizvodnu liniju

LG Display odlučio je da ove godine neće započeti investiciju i izgradnju proizvodne linije za …