28 ožujka, 2024 3:40 pm

ISE 2016: MMD predstavlja Philipsove inovacije

221S6QUMB_1

 MMD na sajmu Integrated Systems Europe (ISE 2016.) u Amsterdamu od 9. do 12. veljače predstavit će neke od svojih inovacija na Philipsovom štandu 10-K136. Tom prilikom će se svi posjetitelji moći upoznati s novim Philispovim modelima, od monitora s 5K rezolucijom do SoftBlue monitora koji štite oči Ono što se posebno ističe je novi Philips 27-inčni LCD

Monitor s UltraClear 5K rezolucijom. Sa 14.7 milijuna piksela (5,120 x 2,880), najnovija 5K rezolucijska tehnologija pakira četiri puta više sadržaja po inču zaslona od Quad HD rezolucije što stvara osigurava nikad bolju sliku. Novi 275P4VYKEB monitor opremljen je i s PerfectKolor tehnologijom koja omogućuje precizno renderiranje boja pri čemu podržava 99% AdobeRGB zadani prostor boja što uključuje više od milijardu boja. Uz to, monitor je posebno projektiran za suvremeni način rada te dolazi s web kamerom, MultiView opcijom koja dijeli zaslon na više dijelova, ugrađenim zvučnicima za odličan zvuk, kao i ekranom bez refleksije i FlickerFree tehnologijom koje smanjuje umor očiju.

241P6VPJKEB_1Drugi monitor visoke rezolucije koji će biti predstavljen na izložbi je Philipsov 241P6VPJKEB monitor. Unatoč svojim skromnim dimenzijama od samo 23.8 inča, monitor unosi pravi osjećaj prostora na zaslonu što može zahvaliti oštrini i jasnoći 4K rezolucije. Monitor dolazi i s naprednom značajkom od 1.074 milijardi boja, 99% SRGB standardom boja i integriranom web kamerom i mikrofonom.

Onaj koji će predstaviti inovativnu SoftBlue tehnologiju u postavi Philipsmonitora je 24-inčni 241P6EPJEB monitor. SoftBlue tehnologija štiti oči i smanjuje umor očiju pri čemu ublažava štetan učinak plave svijetlosti. Čini to na način da eliminira emisiju plave svjetlosti na potencijalno štetnim valnim duljinama, ali bez žrtvovanja vjernosti i kvalitete originalnih boja. Korisnici tako mogu uživati u vjernim bojama bez bojazni za svoje zdravlje očiju.

221P6EPYEB_1

Na ISE 2016. sajmu MMD će izložiti dva Full HD USB priključna monitora: 21.5-inčni model 221S6QUMB i 23-inčni 231P4QUPES. Zahvaljujući integriranom Ethernetu, monitori omogućuju pristup opremi na zaslonu, mreži, intranetu i Internetu uz samo jedan USB kabel.

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …