19 travnja, 2024 9:53 am

Vinil premijera na HBO u isto vrijeme kad i u SAD-u

Vinyl

Ekskluzivna premijera nove serije iz originalne HBO produkcije

Home Box Office u Hrvatskoj, za idući mjesec najavljuje ekskluzivnu premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije – „Vinil“ (Vinyl), od izvršnih producenata Martina Skorsesea, Micka Jaggera i Terencea Wintera, kao i ekskluzivne premijere novih sezona hit-serija, holivudskih blockbustera, kontroverznih dokumentaraca i specijala.

Od izvršnih producenata Martina Skorsesea, Micka Jaggera i Terencea Wintera stiže nova serija iz originalne HBO produkcije – „Vinil“. Ekskluzivna premijera Vinila, Hrvatskoj će biti emitirana u isto vrijeme kad i u SAD-u: 15. veljače, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00h po lokalnom vremenu. Radnje smještene u New Yorku sedamdesetih, Vinil istražuje drogom i seksom nabijen glazbeni biznis u osvit punka, diska i hip-hopa. Seriju gledamo kroz oči predsjednika diskografske kuće (Bobby Cannavale) koji pokušava spasiti svoju tvrtku. Uz Cannavalea u seriji glume i Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, Juno Temple, James Jagger, Paul Ben-Victor i drugi.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZ0_UrN1gCQ

Prva epizoda serije “Vinil” u periodu od 15. veljače do 14. ožujka biti će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ludoj vožnji kroz glazbenu scenu 70-tih.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ANGA COM 2024

 Već 475 Izlagača – Planovi Prostora i Lista Izlagača Online Andrija Jovićević ANGA COM, vodeća …