23 travnja, 2024 6:51 pm

BenQ na sajmu ISE 2016 demonstrira…

BenQ ISE 2016 koncept
Laserska projekcija, pametni oglasni zasloni i 4K kućno kino za videofile glavne su s novosti vodećeg sajma u branši

BenQ, međunarodno cijenjeni inovator na područjima digitalnih oglasnih zaslona i projektora, objavio je napredna rješenja koja će predstaviti na sajmu ISE 2016. BenQ će od 9. do 12. veljače izlagati sedmu godinu za redom na sajmu ISE u Amsterdamu, a ove godine smješten je na štandu 4-U24 u paviljonu 4. Osim za predstavljanje novih uređaja, BenQ će na sajmu ISE predstaviti i svoja softverska rješenja za integraciju. Sve to omogućuje stvaranje jedinstvenih i specijaliziranih sustava uključujući projektore s laserskim izvorom svjetla, pametne zaslone kojima upravljate putem aplikacija koje omogućuju prikaz sadržaja s USB memorija, kućna kina usklađena sa standardom Rec. 709 te sustave za bežičnu prezentaciju po principu „uključi i radi“.

BenQ RP790 u ureduUzbuđeni smo što ove godine na sajmu ISE možemo demonstrirati ne samo našu vodeću ulogu u hardveru, nego i naša elegantna softverska rješenja i mogućnosti vertikalne integracije,” kaže Pete Wang, predsjednik tvrtke BenQ Europe. “Ono što ćemo prikazati rezultat je našeg fokusa na briljantnu kvalitetu i dizajn i omogućuje našim partnerima da ponude najprikladnija rješenja za svakog kupca i da postave čudesne zaslone i sustave za vizualni prikaz na više mjesta nego ikad do sad.”

Postav na sajmu ISE 2016 obećava spektakularno čulno iskustvo, budući da BenQ priprema Club Lounge s mjestom za video DJ-a, digitalni koktel-bar i interaktivno učenje plesa – sve među vrhunskim zaslonima i projektorima. BenQ će također predstaviti referentno kućno kino i pametnu sobu za sastanke, kao i pametnu učionicu.

 

BenQ Club Lounge na sajmu ISE 2016 bit će popunjen sljedećim tehnološkim inovacijama:

  • Projekcija u 360˚ i okomita projekcija uz pomoć laserskog svjetla. Nudeći visoku svjetlinu, radni vijek od 20 000 sati i sustav bez žarulje zahvaljujući revolucionarnom laserskom izvoru svjetlosti, laserski projektori LU9715 i LU9235 nude jedinstvene mogućnosti okomite projekcije i projekcije u svim smjerovima te otvaraju posve nove prilike za projiciranje na različite inovativne načine. Revolucionarni pogon s laserskim svjetlom prikazuje upečatljivo intenzivne, ali prirodne boje i ekološki je nastrojen time što na najmanju moguću mjeru smanjuje troškove zamjene žarulje, količinu opasnih materijala i utrošak energije. Velik broj mogućnosti koje uključuju povezivanje putem sučelja 3G-SDI i HDBaseT, ugrađeno pretapanje i prelamanje rubova i više vrsta objektiva BenQove laserske projektore čine najnaprednijim projekcijskim sustavima na tržištu.
  • Uočljiva projekcija s preciznim pozicioniranjem slike putem projektora PX9710

Laserski projektor BenQ LU9715

Profesionalno izrađen za instalacije u velikim prostorima s najsjajnijim slikovnim performansama u razlučivosti XGA pri 7700 ANSI lumena i dvije žarulje, PX9710 nudi fleksibilnost sedam opcionalnih objektiva i dva zamjenjiva kotača boja. Revolucionarni standard povezivanja HDBaseT spaja audio, video i kontrolne signale iz više izvora u jednu vezu koja može pokrivati veliku udaljenost. Zahvaljujući tome, PX9710 najmoćniji je projektor u svom segmentu, s dugotrajnim visokim kontrastom, izvrsnom kvalitetom slike i praktično nepostojećom degradacijom boja.

  • Softverska rješenja za uređivanje, upravljanje i prikaz profesionalnog sadržaja na zaslonima za oglašavanje. Digitalni oglasi nikad nisu bili lakši uz X-Sign, ekskluzivnu softversku platformu tvrtke BenQ koja omogućuje upravljanje, uređivanje i prikazivanje multimedijskog sadržaja jednostavnim dodirom prsta. U spoju s pametnim zaslonom ST550K razlučivosti 4K s podrškom za prikaz sadržaja s USB memorija, X-Sign pruža neograničene mogućnosti oglašavanja u maloprodaji i drugim područjima.
  • Revolucionarni 4K projektor i kućno kino za istinske videofile. BenQ je ponosan što na sajmu ISE 2016 može predstaviti vrhunski referentni 4K UHD projektor W11000 4K UHD. Opremljen velikim zumom i ekstremnim mogućnostima okomitog i vodoravnog pomaka objektiva, fleksibilnost instalacije koju ovaj projektor nudi omogućuje pretvaranje bilo kojeg doma u pravo kino. Posjetitelji sajma ISE svjedočit će i objavi još jednog projektora u seriji za kućnu zabavu. Model W8000 pažljivo je konstruiran, izgrađen i individualno kalibriran i prikazuje vjerne boje po standardu Rec. 709 omogućujući vam da dožvite boje upravo onakvima kakvima ih je redatelj zamislio. Zahvaljujući izboru od pet opcionalnih objektiva, W8000 uklopit će se u svako kućno kino.
  • Bežični prikaz Full HD prezentacija po principu „uključi i radi“ na poslovnim sastancima. Brzim povezivanjem i dodirom tipke za početak prezentacije, InstaShow omogućuje prezentatorima da odmah počnu bežično prikazivati Full HD sadržaj bez instalacije pogonskih programa ili kabelskog povezivanja. Wi-Fi veza na frekvenciji od 5 GHz po standardu 802.11ac osigurava gladak bežični prijenos bez zastajkivanja i čekanja na učitavanje sadržaja.

BenQ će pored ovoga prikazati i niz drugih rješenja za vizualni prikaz, uključujući videozidove sa supertankim okvirima, profesionalne instalacijske projektore i višedodirne interaktivne zaslone velikog formata i visoke razlučivosti, za komercijalne, institucionalne i potrošačke primjene.

 

Pogledajte prije predstavljanja novog 4K UHD projektor W11000 4K UHD, model prije BenQ W1070 Ultra HD 4K

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz Piše: Darko Brlečić Prema najnovijim izvješćima, serija …