28 ožujka, 2024 3:46 pm

Vipnet korisnicima omogućio osiguranje mobilnog uređaja

BNP-PARIBAS-CARDIF 

Nova usluga Vip osiguranje mobilnog uređaja u suradnji s BNP Paribas Cardiff d.d. omogućuje pokrivenost od šteta nastalih na mobilnom uređaju, a koje nisu pokrivene osnovnim tvorničkim jamstvom uz produljeno jamstvo za Apple mobilne uređaje. Za cijelo vrijeme trajanja osiguranja podmireni su troškovi popravka uređaja, a u slučaju totalne štete korisnik dobiva novi uređaj.

Rijetko koji korisnik nije imao iskustvo da mu je mobilni uređaj ispao iz ruke, bilo da je riječ o mobitelu ili tabletu, prilikom čega mogu nastati oštećenja. Od mehaničkih oštećenja koja nisu obuhvaćena tvorničkim jamstvom, do samog isteka tvorničkog jamstva. Takvi popravci, ovisno o tipu uređaja, znaju iznositi više stotina kuna za jeftinije uređaje pa i više tisuća kuna, ako se radi o telefonima visoke klase. Kako bi korisnicima omogućili bezbrižnost i sigurnost u korištenju usluga, Vipnet u suradnji s osiguravajućom kućom BNP Paribas Cardif osiguranje nudi osiguranje mobilnih uređaja od slučajnog fizičkog oštećenja u periodu od dvije godine koliko im traje i ugovor o pretplati, a samu uslugu korisnik plaća putem Vip pretplatničkog računa, bez dodatne papirologije i to već od 15 kuna mjesečno, ovisno o vrijednosti uređaja.

Osiguranje mobilnih uređaja pokriva osiguranje od slučajnog fizičkog oštećenja ili uništenja, a za korisnike Apple mobilnih uređaja i produljeno jamstvo na dodatnu godinu dana nakon isteka jamstva proizvođača, neograničeni broj popravaka čiji je ukupan iznos do visine maloprodajne cijene uređaja za vrijeme ugovorne obveze kao i zamjenu uređaja u slučaju totalne štete.

Vip osiguranje mobilnog uređaja je moguće ugovoriti samo u trenutku kupnje novog mobilnog uređaja i prilikom ugovaranja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca, a moguće je osigurati bilo koji mobilni uređaj, uključujući i tablete kupljene u sklopu pretplatničkog odnosa s Vipnetom u trajanju 24 mjeseca. Privatni korisnici mogu osigurati jedan uređaj, a poslovni korisnici i do 20 uređaja.

Premija osiguranja plaća se mjesečno unutar mjesečnog Vip pretplatničkog računa te nema skrivenih i dodatnih troškova za korisnika. Za procjenu i popravak štete zaduženi su ovlašteni servisni centri s iskustvom u popravcima mobilnih uređaja.

Više informacija o Vip osiguranju mobilnog uređaja potražite na sljedećem linku: http://www.vipnet.hr/vip-osiguranje-uredjaja.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TCL Micro Led TV

TCLpredstavlja 163-inčni mikro LED TV s zaslonom X11H Max Piše: Darko Brlečić Prema  novim izvješćima, …