19 travnja, 2024 4:22 pm

LG Electronics će surađivati s Netflixom

LG Netflix Partnership

LG Electronics je objavio da je inicirao globalno partnerstvo s Netflixom kako bi omogućio ekspanziju Netflixovog globalnog poslovanja na području internetskog streaminga na zahtjev izvan tržišta na kojima je ova internetska TV mreža već prisutna (Sjeverna i Južna Amerika, Zapadna Europa, Australija, Novi Zeland i Japan). Ovo širenje će donijeti ekstenzivnu listu visokokvalitetnog sadržaja, uključujući originalne serije remasterirane u 4K HDR kvalitetu, na dodatna tržišta Azije, Bliskog istoka i Europe. LG je odabran za glavnog Netflixovog globalnog partnera zbog superiorne kvalitete slike i performansi u industriji pametnih televizora te samom iskustvu gledanja. U vrijeme Netflixovog lansiranja LG i Netflix će zajedničkim naporima omogućiti prepaid pristup usluzi.

https://www.youtube.com/watch?v=bznxyS_FkVk

Među Netflixovim hvaljenim originalnim TV serijama su Marvel’s Daredevil, Orange is the New Black te Sense8, a u planu je ponuditi originalnu seriju Marco Polo u HDR verziji. Na LG-evom štandu na sajmu CES u Las Vegasu posjetitelji će do 9. siječnja moći gledati poseban 4K HDR isječak iz Netflixove popularne serije Marvel’s Daredevil u formatu Dolby VisionTM. Netflix je nahvalio LG-eve 4K HDR OLED televizore da imaju najčišću crnu, kontrast i živopisne boje, odnosno faktore koji osiguravaju detaljan i sjajan prikaz njihovog sadržaja.

Naše globalno partnerstvo s LG-em pomoći će ljubiteljima zabave diljem svijeta da otkriju i uživaju u Netflixu“, kazao je Scott Mirer, potpredsjednik odjela Device Partner Ecosystem u Netflixu. „Veselimo se unaprijed što ćemo razveseliti naše članove najnovijom tehnologijom i opcijom da gledaju svoje omiljene serije u 4K razlučivosti i HDR-u.

Uzbuđeni smo što smo postali globalni poslovni partner Netflixu, najpopularnijem pružatelju sadržaja na svijetu“, rekao je Brian Kwon, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Home Entertainment. „S naše strane, LG će nastaviti inovirati tehnologije prikaza i zvuka kako bismo svojim globalnim korisnicima ponudili superiorno 4K i HDR iskustvo gledanja. Usvajanjem najnovijih, obećavajućih tehnoloških postignuća, LG će nastaviti biti predvodnik globalnog premium TV tržišta.“

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz Piše: Darko Brlečić Prema najnovijim izvješćima, serija …