7 prosinca, 2022 11:55 pm

HTC i Under Armour predstavljaju UA HEALTHBOX

150828-ConnectedFitness_RL_0767

  HTC i Under Armour danas predstavljaju UA HealthBoxTM, prvi povezani fitness sustav u svijetu koji mjeri, prati i upravlja najznačajnijim pokretačima zdravlja i dobre tjelesne kondicije – san, tjelovježbu, aktivnosti i prehranu. Sustav UA HealthBoxTM temelji se na uređajima koje je dizajnirao i proizveo HTC te aplikaciji UA RecordTM, a sastoji se od fitness narukvice, mjerača otkucaja srca i mjerača tjelesne mase i masnoća – uređaja koji se glatko povezuju s aplikacijom UA RecordTM, s ciljem pružanja detaljnog uvida u stanje organizma, na temelju kojeg korisnici mogu poboljšati svoje zdravlje i tjelesnu kondiciju. Nova aplikacija UA Record dostupna je za preuzimanje u trgovinama Google Play™ i App Store.

150925-HTC_UA_CF15792_layers_REDUz pametni telefon HTC ili bilo koji drugi pametni telefon s operativnim sustavom Android ili iOS, aplikacija UA Record služi kao nadzorna ploča za svakodnevne aktivnosti koje utječu na to kako se osjećamo. Slijedeći identičnu filozofiju kakvu HTC primjenjuje u dizajniranju i razvoju pametnih telefona, UA HealthBox uklanja barijere kompleksnosti tehnologije sustavom koji se lagano podešava i jednostavno koristi.

Ovaj sustav ima sve što je korisniku potrebno da bolje upravlja svojim zdravljem i tjelesnom kondicijom,” rekao je Wolfgang Muller, izvršni direktor divizije povezivih proizvoda u kompaniji HTC. „Bez obzira jeste li vrhunski sportaš ili jednostavno brinete o svom zdravlju, UA HealthBox je jedini sustav koji vam pruža cjelovitu sliku, informacije i motivaciju neophodne za postizanje ciljeva.

HTC_UA_CF15705_REDUA BandTM narukvica je dizajnirana za svakodnevno nošenje, tijekom cijelog dana. Ona prati dnevne aktivnosti, tjelovježbu i san. Snimanje cjelodnevnih aktivnosti omogućuje vam da postavite dnevne ciljeve i pratite napredak na narukvici. UA Band je potpuno neupadljivog dizajna, s diskretno skrivenim ekranom ispod vanjskog sloja gume, što ovoj tehnologiji omogućuje da bude neprimjetna kad se ne koristi. Dizajnirana prema potrebama sportaša, ova narukvica nudi i napredni mod za treninge, s ekranom koji ostaje uključen tijekom tjelovježbe, kao i LED ekran koji pokazuje zonu rada srca kad je uparen s uređajem UA Heart Rate. Narukvica UA Band dolazi u crnoj boji, s crvenom teksturom s unutrašnje strane koja omogućuje kapilarno propuštanje vlage.

UA Heart RateTM je kompaktni uređaj za praćenje rada srca s inovativnom tehnologijom „micro snap“, dizajniran za potpunu neupadljivost tijekom treninga. Traka za prsa i odvojivi senzor pomažu korisniku da nadgleda intenzitet tjelovježbe i trenira pametnije. UA Heart Rate je osmišljen da pruži precizan izračun potrošenih kalorija. Zajedno s aplikacijom UA Record, UA Heart Rate vam omogućava da prilagodite vlastite zone rada srca.

150925-HTC_UA_CF15561_REDUA ScaleTM je predivno izrađena Wi-Fi vaga s legendarnim cirkularnim dizajnom. Ova vaga koristi list stakla s naprednom tehnologijom vodljive boje koja omogućuje očitanja mase i postotka tjelesnih masnoća. LED ekran skriven iza stakla čini tehnologiju potpuno neprimjetnom kad nije u upotrebi. Vaga podržava do osam korisnika i sinkronizira se s aplikacijom UA Record kako bi korisnici mogli pratiti statistiku vlastite mase, kao dio ukupnog prikaza praćenih parametara. UA Scale je crne boje s crvenom teksturom na unutrašnjoj strani.

Kad se radi o praćenju dnevnih aktivnosti, nekoliko je opcija koje korisnici danas imaju, no kad opcije ne postoje kad se radi o snimanju i prezentiranju informacija na smislen i koristan način. Većina nas zna više o zdravlju svog automobila no o vlastitom tijelu,” ukazao je ovom prilikom Robin Thurston, glavni direktor digitalne divizije u kompaniji Under Armour. „U Under Armouru i HTC-u odlučili smo to promijeniti i otići mnogo dalje od puke automatizacije praćenja podataka. UA HealthBox sad nudi prilagođena iskustva o zdravstvenom stanju i tjelesnoj kondiciji korisnika, dizajnirana da vas usmjere k vlastitom cilju.”

Zbog svog jedinstvenog pristupa, namjena UA HealthBoxa jest da postane integralni dio svakodnevice pojedinca, zbog čega je dizajn jedna od najvažnijih komponenta sustava. UA HealthBox je dizajniran da objedini cjelokupan portfelj uređaja i iskustava u korištenju.

150925-HTC_UA_CF15886_layersRED

U HTC-u, dizajn doživljavamo beskompromisnim dijelom naše korporativne kulture. To je naš DNK, pa smo opsesivno fokusirani da korisniku omogućimo vrhunski, prelijep dizajn – ne samo izvana, već i iznutra,“ rekao je Muller i dodao: „Dizajn sustava UA HealthBox je predivan, bez ijednog nepromišljenog detalja ili previda, ali također projektiran i kao svestrani međusobno povezan sustav koji se lako koristi tijekom dana te svakog dana. To je ono što ga izdvaja od svega na tržištu danas.

Dostupnost

Paket UA HealthBox od 22. siječnja bit će dostupan u SAD, s prednarudžbama koje su od danas omogućene putem www.HTC.com i www.UA.com, kao i na brendiranim prodajnim lokacijama Under Armoura. UA HealthBox će se prodavati i putem dodatnih maloprodaja u SAD tokom prvog tromjesečja, a globalno će u prodaju krenuti tijekom 2016. godine.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Oppo telefoni puniće se za 9 minuta!

Brzina punjenja telefona sve više napreduje,kompanjia Oppo otišla je korak dalje u odnosu na konkurenciju.Prisetimo …