28 ožujka, 2024 2:19 pm

Vip TV sa novim digitalnim prijamnikom

Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta i Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta

Prema posljednjim istraživanjima Vipnet je vodeći operator na tržištu prema zadovoljstvu korisnika fiksnih usluga, a čak 78% Vipnetovih TV korisnika je vrlo ili izuzetno zadovoljno uslugom. Net Promoter Score (NPS) istraživanje za prvo polugodište 2015. pokazuje visoku razinu korisničkog zadovoljstva s tehničkim aspektom usluge, tretmanom korisnika te ponudom i cijenama, a upravo su to faktori koji najviše utječu na Net Promoter Score (NPS).

Novi digitalni TV prijamnik razvijen posebno za Vipnet omogućava znatno bržu navigaciju kroz programski sadržaj i jednostavniju interakciju s Vip TV sučeljem, kao i ubrzanu navigaciju kroz interaktivne usluge i Videoteku te korisnicima donosi bolju upravljivost i poboljšanje korisničkog iskustva. Vip TV usluga dostupna je na svim platformama, odnosno na kabelskoj, optičkoj, bakrenoj i satelitskoj infrastrukturi, neovisno o tome gdje se kućanstvo nalazi u Hrvatskoj. S novim digitalnim prijamnikom i više od stotinu programa u Osnovnom i Proširenom paketu, korisnicima je na raspolaganju ukupno više od 200 programa koji su ujedno raspoređeni i po tematskim paketima (sportski, dječji, glazbeni, informativni, balkanski, paket za odrasle, HD paketi, HBO i ostali premium paketi).

Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta– Godina na izmaku obilježena je pozitivnim zaokretom u poslovanju i dodatnim učvršćivanjem Vipnetove vodeće pozicije prema zadovoljstvu korisnika našim uslugama fiksne telefonije. Snažnim razvojem Vipnetove infrastrukture za superbrzi internet koji trenutno pokriva više od 370 tisuća kućanstava, diljem Hrvatske nudimo usluge digitalne televizije nove generacije. Promjenom korisničkih navika, snažniji je fokus na interaktivnim i multiscreen uslugama koje možemo koristiti na bilo kojem ekranu – upravo zbog fleksibilnosti korištenja, visoke razine personalizacije i privatnosti. Dokaz tome je i porast broja korisnika interaktivnih usluga koji se na mjesečnoj razini povećava za 15 posto. U studenom je zabilježeno 1.6 milijuna upotreba interaktivnih usluga, a samo je prošli tjedan usluge poput „Snimalice“, „Pauze“, „Propustili ste“ i „Zakasnili ste“ koristilo 25 tisuća jedinstvenih korisnika – rekao je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Uz TV programe u paketima su i domaći radio programi, kao i 45 STINGRAY radio programa koji su žanrovski podijeljeni, emitiraju žanrovsku glazbu neprekidno 24 sata i niti u jednom trenutku se program ne prekida reklamama. Tijekom glazbene reprodukcije prikazuju se slike usklađene sa sadržajem svakog pojedinog programa, dok su na ekranu ispisane i informacije o trenutnoj i sljedećoj pjesmi, kao i informacije o albumima u kojima se nalaze. Od 1. prosinca 2015. do 4. siječnja 2016. korisnicima je dostupan i Stingray Christmas Channel s pjesmama posvećenim isključivo Božiću.

Posebnosti Vip TV usluge

  • Jedini operator koji nudi interaktivne usluge bez dodatne naknade
  • Jedini operator koji nudi interaktivne usluge na Vip TV za van usluzi (i uz mobilnu liniju i uz fiksnu TV uslugu)
  • Vip TV u ponudi nudi najveći broj HD kanala (više od 30)
  • Čak 3500 naslova u Vip Videoteci
  • Jedini operator koji ima ugovore s 5 od 6 najvećih studija (Universal, Paramount, Warner, Fox, Sony) te Blitz kao studio s najreprezentativnijom ponudom nezavisnog filma.
  • Uz kupnju Vip Duo ili Trio paketa, korisnici mogu kupiti i smart TV uređaj na rate, kao i tablet, prijenosno računalo i Sony PlayStation igraću konzolu
  • Od sportskih programa Vip TV u Osnovnom donosi Sport Klub1, Sport Klub3, Eurosport 1, Eurosport 2 i Sportsku TV, dok u proširenom nudi još 8 sportskih programa: Sport Klub 2, Sport Klub4, Sport Klub5, Sport Klub6, Fight Channel, Fight Channel World SD/ HD i Kreator TV

 

Primjer starog sučelja:

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids

Austrijski državni emiter ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids 1. januara 2024.Kanal će biti dostupan …