svibanj 29, 2020 7:10 pm

5G u UK postavljen za probno razdoblje

Autor: Andrija Jovićević

Velik britanski mobilni operator EE u listopadu 2018. uključiti će u UK prvu probnu mrežu uživo na 5G u Istočnom Londonu, povezujući prave EE korisnike i tvrtke s 5G po prvi puta.

Testni 5G signal će biti uključen na 10 mjesta oko Istočnog Londona na područjima uključujući City Road, Old Street, Trg Hoxton, St. Paul’s i Chiswell Street. Pet malih poduzeća i pet domova imat će priliku da se priključe na 5G testiranje nove tehnologije, koristeći prototip 5G širokopojasne uređaje. U narednim tjednima, EE će koristiti kanale društvenih medija kako bi pronašao prve verzije udrđaja na 5G u Velikoj Britaniji.

Ispitivanje uživo pokazat će sposobnost 5G da osigura najbrže mobilne podatkovne veze, čak iu najgušće naseljenim urbanim sredinama. Prema EE, 5G će stvoriti pouzdane i odgovarajuće mobilne internetske veze, omogućujući široko prihvaćanje tehnologija poput virtualne stvarnosti i povećane stvarnosti u aplikacijama i uslugama. EE ima za cilj isporučiti brzine veće od jedan gigabit u sekundi s ovim prvim testom.

EE nastoji biti prvi operater u Velikoj Britaniji koji će pokrenuti 5G i izgradit će novu mobilnu tehnologiju na vrhunskoj nagrađivanoj mreži 4G, koja se može pohvaliti najbržom brzinom i najširijom pokrivenošću.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Veliki udar IPTV”piratima” u Italiji

Italijanska poreska policija Guardia di Finanza najavila je veliku akciju protiv piraterije protiv međunarodnog IPTV …