listopad 21, 2019 4:52 am
Početna / IPTV/Kabel / Telekomunikacije / Siniša Đuranović imenovan starijim potpredsjednikom Hrvatskog Telekoma

Siniša Đuranović imenovan starijim potpredsjednikom Hrvatskog Telekoma

Siniša Đuranović HT

Uprava Hrvatskog Telekoma imenovala je Sinišu Đuranovića starijim potpredsjednikom odgovornim za strategiju i poslovni razvoj, pravne i regulatorne poslove i usklađenost poslovanja te veleprodaju.

  1. Đuranović nastavlja i dalje obavljati poslove glavnog pravnog savjetnika HT-a i izravno je odgovoran predsjedniku Uprave.

Siniša Đuranović je u Hrvatskom Telekomu od 2000. godine. Ima dugogodišnje iskustvo na višim menadžerskim pozicijama, u vođenju timova i organizacija te vođenju strateških projekata privatizacije, akvizicije i restrukturiranja. Posjeduje veliko znanje i iskustvo iz područja regulatornih i pravnih poslova, posebice iz područja korporativnog i tržišnog natjecanja, ali i znanja i iskustva izvan pravne struke. Stekao je veliko iskustvo u radu u regiji i u međunarodnim poslovima. Od 2014. obnaša funkciju predsjednika Nadzornog odbora Optima Telekoma d.d.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Održan četvrti ˝HAKOM-ov dan tržišta˝

Godišnji skup o stanju regulacije tržišta elektroničkih komunikacija, poštanskih i željezničkih usluga Znatan porast ulaganja …