20 travnja, 2024 3:35 pm

Canon PIXMA pisači s tri nova modela u koje je tintu moguće ponovno puniti

PIXMA G3400 with bottles

Canon danas predstavlja tri nova pisača – modele PIXMA G1400, PIXMA G2400 i PIXMA G3400. Sva tri mogu otisnuti do 7000 stranica u boji i do 6000 crno-bijelih stranica iz jednog kompleta tintnih bočica. Opremljeni Canonovim novim sustavom neprekinutog napajanja tintom (Continuous Ink Supply System – CISS), ti pisači koriste spremnike tinte koje je moguće dopunjavati te na taj način nude mogućnost ispisa velikog opsega uz značajno smanjeni trošak tinte.

Uredima koji traže pisače sposobne ispisati velik broj stranica ili kućnim korisnicima koji uživaju u tome da ispišu baš sve svoje najuspjelije fotografije ti pisači nude istinsku vrijednost i ispis uz niske troškove, s nenadmašnim brojem otisnutih stranica za ultimativnu produktivnost. Canonove originalne pigmentne crne tinte i tinte u bojama na bazi koloranata osiguravaju otisak iznimne kvalitete s jasnim, oštrim tekstom i živim bojama.

PIXMA G3400 ink tanksPIXMA G1400 jednofunkcijski je pisač, dok su PIXMA G2400 i PIXMA G3400 višefunkcijski pisači koji nude mogućnosti ispisivanja, skeniranja i kopiranja. Svaki od tih pisača opremljen je sustavom s izdržljivim ispisnim glavama FINE za otisak visoke kvalitete i visoku brzinu ispisa, kao i tehnologijom koja sprječava prodor zraka u cijevi za dovod tinte, osiguravajući pouzdanost i stabilnost prilikom ispisa velikog opsega. Ispisni mehanizam s kapljicama veličine 2 pikolitra i razlučivošću 4800×1200 točaka nudi glatke prijelaze i fine detalje, što ga čini savršenim za fino složene dokumente ili fotografije visoke kvalitete. Svi predstavljeni modeli mogu ispisati fotografije dimenzija 10×15 cm (4×6”) bez vidljivih rubova u svega 60 sekundi[i].

Novi, kompaktni modeli sa spremnicima koji se mogu ponovno puniti spajaju estetizirani dizajn i jednostavnost korištenja. Četiri spremnika s tintom visokog kapaciteta smještena su sprijeda i vidljiva odmah, što provjeru razine tinte čini brzom i jednostavnom. Jedinstveno dizajnirane bočice omogućuju da se dolijevanje tinte obavi brzo i bez nereda.

PIXMA G3400PIXMA G3400 nudi povezani ispis zahvaljujući Wi-Fi vezi koja omogućuje ispis bez žice s računala, ali i pametnih telefona i tableta, uz punu kompatibilnost s Canonovom novom mobilnom aplikacijom PRINT. Ispis iz oblaka omogućuje vam da dokumente i fotografije ispišete s bilo kojeg mjesta u svijetu te da udaljeno ispisujete s popularnih servisa uključujući Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ i Flickr ™. Za istinski kreativan ispis fotografija, PIXMA G3400 kompatibilna je i s Canonovim softverom Easy-PhotoPrint+. Dostupan s tableta ili iz web-preglednika, taj softver vam omogućuje da doradite svoje fotografije prije ispisivanja kreativnih projekata kao što su čestitke ili kalendari.

Novi pisači dolaze i s Canonovim softverskim paketom My Image Garden, koji sadrži niz aplikacija uključujući Creative Park, pomažući vam na taj način da ispišete niz personaliziranih kreativnih djela kao što su razglednice ili rukotvorine, pa čak i papirnate kreacije s velikim brojem detalja.

[i] Brzina ispisa je okvirna, prema testiranjima koje je proveo Canon Europe

 

Uz ispis printera, svakako malo tekta od The Prodigy dobro dode.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …