18 siječnja, 2022 10:37 am

UHD slika za Svjetsko prvenstvo preko satelita na SFR kanalima


Slijedom sporazuma potpisanog u studenom prošle godine s TF1 grupom koji integrira TF1 Premium ponudu. SFR će svoje pretplatnike SFR Sporta koji posjeduju kompatibilne televizore moći uživati u vrhunskoj kvaliteti slike jer će se emitirati sve 28 utakmice Svjetskog kupa FIFA 2018 koje će se izvoditi na TF1 FTA kanalu kao i na svom Ultra HD kanalu, TF1 4K. Nova TF1 usluga bit će dostupna pretplatnicima SFR satelitskog paketa, ali i pretplatnicima za na SFR koji su na optici . Ovaj paket je dostupan od prosinca 2017. preko Fransatove ponude paketa.

TF1 4K je uključen u sporazume o distribuciji koji su potpisali sa svim operatorima posljednjih mjeseci, ali SFR će biti jedini koji će emitirati UHD World Cup emisiju na cijeli Francuski teritorij, a ne samo za korisnike optike.

Nedavni sporazum s Orangeom pokriva i druga događanja snimljena u 4K, kao što su 2019 Rugby World Cup i Formula One Grands Prix.

Uredio: Andrija Jovićević

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TVM Internacional(Mozambik) startovao FTA na 9E

Mozambička javna televizija pokrenula je satelitsko emitovanje za Evropu u Ku opsegu. Stanica TVM Internacional počela je …