24 rujna, 2023 4:02 pm

4K NBA na BT Sportu

BT_Sport_4K_NBA_London_Telegenic_2K_NEP_Visions

Kanadske komunikacije i medijska tvrtka Rogers, US National Basketball Association i BT Sport broadcaster u Velikoj Britaniji isporučio je prve live NBA utakmice u 4KRogers’ Sportsnet prikazala je prvu utakmicu Toronto Raptors protiv  Orlando Magic 14. siječnja, uživo iz O2 Arene u Londonu.
Oduševljeni smo s tim da BT Sport i Rogersa može fanovima emitirati NBA utakmice uživo u 4K“, dodao je Steve Hellmuth, NBA izvršni potpredsjednik poslovanja i tehnologije. Mi smo uvijek u potrazi za novim i inovativnim načinima kako bi naše strastvene fanove približili našoj igri, a prikaz 4K emitiranja je velika prilika pružiti fanovima najoštriji pogled ikada u NBA ligi.”
U 2015, Rogers napravio najveći opredjeljenje za sportsko emitiranje uživo u 4K u Sjevernoj Americi, izbacujući svoj novi NextBox 4K set-top box i objavi više od 100 live sportskih događaja u 4K, uključujući i svaku novu u 2016. Rogers kupci će također imati pristup na stream za 100 sati 4K filmova, serija i TV emisije na shomi i sve veći katalog Netflix originalnih serija u 4K u 2016

BT Sport program emitira se preko satelita Astra 2 na 28,2 E

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Eutelsat 10B (10E)pušten u rad

Novi telekomunikacioni satelit francuskog satelitskog operatera Eutelsat 10B pušten je u komercijalni rad na poziciji …