travanj 24, 2018 2:51 pm
Početna / IT news / 4.1m posjeta UEFA.comu preko Lige prvaka

4.1m posjeta UEFA.comu preko Lige prvaka

Interoute, vlasnik operatera globalne platforme za usluge cloud i ICT usluga iz UEFA-e, otkrio je da je tijekom vikenda bilo 4.117.620 milijuna posjeta na UEFA.com, kako je Juventus preuzeo Real Madrid u finalu Lige prvaka. Velike špice u web prometu dogodile su u 22:00, kada su prikazane statistike igare, intervjui igrača i snimke slavlja.

Gledatelji u Kini bili su najveći promet na web stranici. U usporedbi s prošlogodišnjim LIG-om 2016., kada je UEFA.com dobila 2.520.602 posjeta, 2017. UEFA Lige prvaka privukla je 2.641.515 milijuna posjeta UEFA.com.
Ove je godine također zabilježen porast mobilnih posjeta web-mjestu (73 posto) u usporedbi s prošlogodišnjim konačnim (68 posto), jer pregledavanje na pametnim telefonima nastavlja rasti.

Mark Lewis, EVP, proizvođać i razvoj na Interouteu komentirao je: “Postoji kontinuirani trend gledanja s dvostrukim zaslonom, budući da potrošači sve više pristupa internetu kako bi dodali doživljaj događaja uživo. Međutim, kako bi se osiguralo da obožavatelji mogu uživati ​​u web-sadržaju bez odgađanja, pružatelji usluga moraju imati snažnu temelj ICT infrastrukture za web sadržaj. UEFA.com se oslanja na siguran i skalabilan Interouteov mrežni oblak, koji se može nositi s velikim špicama u potražnji i osigurava sjajno iskustvo UEFA.com za obožavatelje širom svijeta. Za svijet koji se sve više oslanja na dobar digitalni korisnički doživljaj, bitna je niska latencija, fleksibilna infrastruktura. Tvrtke koje su pripremljene za ovu online-prvu generaciju nesumnjivo će preuzeti vodstvo na svom tržištu. “

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

AOC sa prvim AGON monitorom FreeSync 2 i HDR 400 tehnologijama

Specijalist za monitore AOC s ponosom predstavlja novi dodatak u AGON premium gaming liniji monitora …