25 travnja, 2024 12:27 am

Predstavljen premium televizor BeoVision Eclipse

Rezultat suradnje LG-a i Bang & Olufsena

LG Electronics (LG) i tvrtka Bang & Olufsen predstavili su rezultat svoje prve suradnje s područja kućne zabave – televizor BeoVision Eclipse koji će svjetsku premijeru imati na sajmu IFA u Berlinu.

Novi televizor BeoVision Eclipse, pomaknut će granicu kad je riječ o premium televizorima, a označava početak strateškog partnerstva između LG-a i tvrtke Bang & Olufsen koje je najavljeno u ožujku 2016. godine. LG-eva revolucionarna OLED tehnologija nastavlja oduševljavati video stručnjake i korisnike, a slavna dizajnerska estetika i akustična preciznost tvrtke Bang & Olufsen nastavljaju oduševljavati audio entuzijaste širom svijeta. LG-eva OLED tehnologija sa savršenim prikazom crne boje i vrhunskom kvalitetom slike te sofisticiran pristup zvuku tvrtke Bang & Olufsen savršeno su ujedinjene u televizoru BeoVision Eclipse.

Suradnja između LG-a i Bang & Olufsena na razvoju televizora BeoVision Eclipse počela je 2016. godine. Dvije ekipe inženjera i dizajnera radilo je na udaljenosti od gotovo 8.000 kilometara i sedam vremenskih zona, od Struera u Danskoj do Seula u Južnoj Koreji, kako bi razvili prvi OLED televizor koji nosi prestižno ime Bang & Olufsen. Konačni proizvod je, kao što će posjetitelji sajma IFA 2017 vidjeti, uistinu pravo umjetničko djelo.

Suradnja s kompanijom LG Electronics označila je početak strategije tvrtke Bang & Olufsen da proširuje svoje tehnološke mogućnosti i kapacitete kroz partnerstva. To im omogućava da se usredotoče na temeljne sposobnosti u područjima akustike, dizajna i izrade te dodatno optimiziraju svoj lanac opskrbe, razvoj, proizvodnju i usluge servisa kako bi se dugoročno poboljšala profitabilnost tvrtke.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz Piše: Darko Brlečić Prema najnovijim izvješćima, serija …