rujan 22, 2018 5:40 pm
Početna / Ostalo / Sajmovi/Forumi/Kongresi / 13. izdanje konferencije Advanced Technology Days u Zagrebu

13. izdanje konferencije Advanced Technology Days u Zagrebu

Okupljanje više od 500 IT stručnjaka

Advanced Technology Days, najveća zagrebačka tehnološka konferencija, u svom 13. izdanju okupit će više od 500 IT stručnjaka u Plaza Event Centru (ex. Hypo) u utorak i srijedu, 5. i 6. prosinca 2017. Tijekom dva dana sudionici će imati prilike čuti predavanja brojnih domaćih i stranih stručnjaka te se postavljanjem pitanja uključiti u rasprave o najaktualnijim tehnološkim temama kojima će se baviti okrugli stolovi.

Konferencija čiji broj sudionika kontinuirano raste (lani je ostvaren porast od čak 25%) veliku popularnost u svijetu tehnologije duguje kvaliteti sadržaja i predavača, a svake se godine ljestvica podiže još više. Sukladno tradiciji, trinaesti po redu Advanced Technology Daysi bave se i dalje primarno Microsoftovim tehnologijama, no u skladu s modernim trendovima i otvorenošću zadnjih godina širi se i spektar tema, pa je ATD danas jedno od najznačajnijih događanja koje okuplja članove domaće i regionalne IT zajednice. Kao što i sam naziv sugerira, naglasak je na tehnološki naprednim temama, bez marketinga i prodaje, s naglaskom na nove trendove i tek objavljene tehnologije i proizvode. Centralno mjesto zasluženo zauzima cloud u svim svojim pojavnim oblicima, ali neće biti zanemarene niti aktualnosti iz open source svijeta. Jedna od atraktivnijih tema bit će i GDPR (General Data Protection Regulation – Uredba o zaštiti osobnih podataka) –  moći će se saznati kako uskladiti poslovanje, regulativu i servise te koje praktične posljedice i prilike Uredba donosi informatičarima u rovovima. Sve u svemu, čeka nas brdo tehnoloških predavanja i okruglih stolova koji će se tijekom dva dana odvijati kroz paralelne smjerove u pet dvorana.

Već tradicionalno dobar dio sadržaja konferencije dobit će se putem nominacija predavanja. U proces nominacija koji je u tijeku i traje do 2. listopada, mogu se uključiti svi zainteresirani i ovdje prijaviti svoje predavanje. O prihvaćenim predavanjima odlučuje konferencijski content tim, a konkretan popis predavanja i predavača može se očekivati kroz nekoliko tjedana.

Online prijave su otvorene, a svi koji se prijave do 1. listopada 2017. iskoristit će povoljniju, early bird cijenu kotizacije, koja iznosi 722,50 kn + PDV. Studenti i članovi Microsoft zajednice tijekom cijelog razdoblja prijave mogu iskoristiti povoljniju cijenu kotizacije s popustom od 30 posto

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Brojni IT stručnjaci okupit će se u Zagrebu

 14. Advanced Technology Days konferenciji Uredio: Andrija Jovićević Otvorene su prijave za najveću tehnološku konferenciju …