1 srpnja, 2022 10:08 pm

​​Eutelsat obnavlja ugovor sa Poljskim broadcasterom TVN

uredio: Andrija Jovićević

Eutelsat Communications i TVN, broadcaster u Poljskoj, dio tvrtke Discovery Inc., potpisali su višegodišnji sporazum za više transpondera, obnavljajući kapacitete na poziciji HOTBIRD.
Ovaj ugovor konsolidira TVN-ove resurse na HOTBIRD-u, potkrepljujući vezu uspostavljenu prije više od 20 godina s predstavljanjem prvog kanala TVN grupe 1997. godine. Ovaj obnovljeni kapacitet podržat će širenje TVN-a u digitalni sadržaj, potičući poboljšanu kvalitetu slike i zadovoljstva kupaca.
TVN-ova ponuda na HOTBIRD-u sastoji se od 23 FTA i pay-TV kanala, uključujući 11 HD kanala, kao što je TVN, najgledaniji kanal u Poljskoj (u dobnoj komercijalnoj ciljnoj skupini od 16-49. godina), TVN24, vodeća mrežna mreža zemlje i neke vodećeg načina života i DTT kanala, uključujući TVN7, TTV, TVN Style, TVN Turbo, HGTV, Travel Channel i Food Network.
Piotr Korycki, predsjednik Uprave i predsjednik Uprave Discoverya i TVN-a, izjavio je: “Ovo partnerstvo s Eutelsatom dodatno jača naš odnos koji je postojao od početka TVN grupe. Ovim sporazumom nastavljamo emitirati kvalitetu naših kanala u središtu naše strategije i težimo našoj ambiciji da postignemo što veću publiku.
Michel Azibert, zamjenik izvršnog direktora i glavni direktor Eutelsata za tržište i razvoj, dodao je: “Ovim ugovorom o obnovi jačamo naše partnerstvo s jednom od najuspješnijih medijskih skupina srednje Europe. Ovaj sporazum također ističe vodstvo HOTBIRD-a, koji je domaćin više od 200 Poljskih kanala, kako u Poljskoj tako i diljem Europe.

Izvor: Eutelsat

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Gasi se FTA kanal Forces TV -Astra (28,2E)

Britanski besplatni televizijski kanal Forces TV trebao bi krajem juna izgubiti svoje mesto u zemaljskom …