3 prosinca, 2020 9:07 am

Quick Cover osjetljiv na dodir za nadolazeći LG G5

 _LG Quick Cover Case 4

Predstavljena zaštitna maska za pametni telefon koji službeno još uvijek ne postoji

LG Electronics (LG) predstavio je novu verziju svoje zaštitne maske Quick Cover dizajnirane za LG-ev flagship pametni telefon sljedeće generacije – LG G5 – koji zapravo još uvijek ne postoji. Poznat kao kompanija koja je ispred svog vremena, LG je to još jednom dokazao predstavljanjem dodatne opreme za uređaj prije samog uređaja.

_LG Quick Cover Case 3Najnoviji LG-ev Quick Cover nudi brojne prednosti svojih prethodnika, ali s još više značajki. Touch funkcija nedavno je predstavljena kod maske Quick Cover View za K10, a sada je dostupna i na onoj za G5 koja će biti djelomično transparentna. Korisnik se tako može javiti na poziv ili upravljati postavkama alarma bez otvaranja zaštitne navlake za ultimativnu praktičnost.

Nagađalo se da će novi LG G5 imati always-on zaslon pa će korisnici moći provjeriti vrijeme, datum i obavijesti čak i kad je poklopac maske zatvoren. LG se pobrinuo da Quick Cover uz jedinstveni tanki pokrov i sjajni metalik odaje luksuzan dojam, konzistentan spekulacijama o uređaju LG G5.

Vezani članak

LG G5 pristiže u veljači s dual kamerom

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Hakeri napali Canon

Sedam dana nakon što se Garmin oporavio od hakerskog napada,hakeri su napali japansku tehnološku firmu …