28 siječnja, 2022 9:19 am

Skype Translator dostupan Desktop korisnicima

Autor: Nino Krstačić

t2

Popularni servis za Internetsku komunikaciju Skype, početkom ovog ljeta započeo je s procesom testiranja Translator značajke pri radu. Vrlo sigurno i sami znate kako je riječ o mogućnosti strojnog prevođenja poruka odnosno audio i video-poziva između dva ili više korisnika Skype razgovora.

Svi oni koji su željeli isprobati Skype Translator trebali su se uključiti u Beta odnosno Preview model. Stoga će svi oni koji su bili Beta odnosno Preview testeri biti prvi na listi za dobivanje Skype Translator Desktop mogućnosti. Svi oni drugi nadogradnju će dobiti za koji dan, jednostavno će prilikom Skype komunikacije korisnici primijetiti novo pridošlu ikonu koja označuje Translator.

Podsjetimo se kako će Skype Translator za početak podržavati: Engleski, Njemački, Francuski, Talijanski, Španjolski. Dok se kako vrijeme bude odmicalo očekuje značajnija podrška jezika, kao i možebitni dolazak Skype Translatora na izvedenicu Skypea za mobilne platforme.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Nick Mason’s Saucerful of Secrets

 Pink Floyd , odnosno rani radovi tog kultnog benda doživljavaju novi procvat. Prvo i najbitnije …