8 prosinca, 2022 12:48 am

Samsung Galaxy Tab E7.0 – dolazi s fotografijama

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

sa2

Prisjetite se našeg pisanja o nadolazećem Samsung Galaxy tabletu. Red je da još jednom navedeno kako će riječ biti o 7“ modelu s Full-HD rezolucijom te vrlo vjerojatno i IPS LCD zaslonom. Osim navedenog unutrašnjost Galaxy Tab E7.0 biti će upotpunjena procesorom radnog takta 1.3GHz kao i Internom memorijom od 8GB te radnom od 1.5GB.

Samsung se na ovaj tablet odlučio kao svojevrsni „odgovor“ na HTCov model, težina Galaxy Tab E7.0 tableta iznositi će 283g i s mjerilom dimenzije na najdebljem dijelu od 8.7mm. Android 5.1.1 Lollipop upravljati će ovim tabletom kao i TouchWiz sučelje iz Samsunga.

Baterija Samsung Galaxy Tab E7.0 posjedovati će kapacitet od 4.000mAh. Prvo tržište na kojem će Samsung Galaxy Tab E7.0 biti dostupan biti ono Američko. Odnosno pripadajući tablet dolaziti će u dvije izvedenice (SM-T280 i SM-T285), dok će jedno od njih posjedovati i 4G (LTE) način povezivanja na Internet.

Navodi se i to kako će Samsung Galaxy Tab E7.0 dolaziti s cijenom oko 170€, dok bi se na tržištu trebao pojaviti krajem ožujka, odnosno početkom travnja. U nastavku vam donosimo nekoliko fotografija, te se nadamo kako ćemo uskoro imati koju informaciju više. Te ćemo istu svakako podijeliti na našim stranicama.


Vezani članci:

Samsung Galaxy S Pen dolazi potpuno drugačiji pri Galaxy Note 6 phabletu?

HTC Desire T7 – nadolazeći tablet, uskoro na policama?

Samsung Galaxy Tab E7.0 navodno dolazi na tržište

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Reboot Games Weekend jubilarno finale desete sezone A1 Adria League

  Andrija Jovićević Više od 50 tisuća posjetitelja proteklog je vikenda posjetilo Reboot Games Weekend …