1 veljače, 2023 10:55 am

Samsung Galaxy Note 7 „eksplozijom“ obara i GTA V

Autor: Nino Krstačić

gg3

Nije novitet cjelokupna priča oko „eksplozije“ Samsung Galaxy Note 7 phableta. Ali je zato novitet da isti od sada može eksplodirati u i svima nam dobro poznatoj igrici Grand Theft Auto (GTA V). Za sada neimenovani developeri odlučili su se za uvođenje Galaxy Note 7 phableta kao jednog od oružja, koje se pak sasvim jednostavno može i kupiti i trgovini oružja u igrici. Isti naime funkcionira tako da se baci na željenu metu te se nakon nekog vremena jednostavno Galaxy Note 7 zapali (sam od sebe) kao i u stvarnom životu.

oo

Naravno ovaj „dodatak“ ne dolazi u službenoj inačici igrice te naravno nije podržan od strane izdavača, već je djelo dodatka koji se može postaviti kao mod. No kako čitava situacija izgleda u praksi, dakle u samoj igrici donosimo vam u pripadajućem video-zapisu.


Vezani članci:

Google Maps uz Kalendar postaje korisniji

Ekskluzivna premijera nove serije Westworld

Logitech C922 Pro Stream web kamera

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

TSMC u Europi

Piše: Darko Brlečić Bile su potrebne političko-ekonomske promjene da bi jedan vodeći proizvođač čipova krenuo …