6 srpnja, 2022 9:26 pm

SportEventz – Aplikacija napravljena za sportske fanatike

Autor: Marin Varvodić

ss3

SportEventz

Ako volite sport, sigurno ste se i sami našli u situaciji bezuspješnog pretraživanja stotina satelitskih kanala i pregledavanjem programskog rasporeda u potrazi za sportom. Uz malo strpljenja naići ćete na veliki broj nekodiranih kanala koji su izvrstan izvor vrhunskih sportskih događaja.

Jeste li znali da azerbeijanski CBC Sport nekodirano prenosi NBA i talijansku Serie A ili da talijanski Super Tennis Italia u HD rezoluciji nekodirano prenosi WTA i ATP turnire diljem Europe?

Znate li koliko nekodiranih kanala prenosi sport putem Astre 19.2°E?

Iako također izvrstan izvor vrhunskog sporta na TV-u, sigurno ste i sami odustali od pokušaja pretraživanja kanala na arapskom jeziku.

5000 sportskih kanala u jednoj aplikaciji

SportEventz nudi vam najveći sportski program na TV-u s ponudom od 30 sportova iz preko 100 zemalja. Iako je u samom početku bio zamišljen kao isključivo sportski program posvećen satelitskoj televiziji, SportEventz trenutno pokriva i nekolicinu livestream kanala.

Iako kvalitetom dobrano zaostaju za televizijskim prijenosom, činjenica kako su se i socijalne mreže također uključile u ovu priču, uistinu se ne može zapostaviti.

S preko 2000 nekodiranih kanala, koji se nalaze u listi, praćenje sporta na satelitu postaje jako zanimljivo. Ukoliko ne uspijete dohvatiti neke od kanala, kao opcija vam uvijek ostaje livestream, koji je često slobodan na službenim stranicama. Primjerice, Copa America 2016 besplatno se mogla pratiti online putem turskog kanala A Spor.

Nativna navigacija u obje verzije uistinu olakšava kretanje aplikacijom, te doslovno u nekoliko klikova dobijete rezultate koje ste tražili.

Praćenje utakmica dodatno je olakšano postojanjem opcije dodavanja sportskih događaja u favorite, nakon čega vam aplikacija pošalje podsjetnik prije samog početka utakmice.

Opcija pregleda sportskog programa i do devet dana unaprijed omogućava vam uspješno planiranje sportskog vikenda.

Filter satelita može vam biti jako koristan ukoliko želite izbjeći prikazivanje kanala satelitskih pozicija koji vam inače nisu dostupni.

Volite Sport? SportEventz aplikaciju sigurno ćete zatrebati.

en_badge_web_generic   download

Komentari

comments

O Marin Varvodić

Zaljubljenik u sportski marketing i nove tehnologije. Izradio nekoliko aplikacija na temu satelitskih televizija. SportEventz - Najveći sportski program na satelitskoj televiziji. Android: https://goo.gl/1rPn71 iOS: https://goo.gl/udblRq

Pročitaj i ovo

Gasi se FTA kanal Forces TV -Astra (28,2E)

Britanski besplatni televizijski kanal Forces TV trebao bi krajem juna izgubiti svoje mesto u zemaljskom …