27 svibnja, 2022 2:37 am

ANGA COM 2015

ANGA 2015

Tri mjeseca prije otvaranja vrata, već se prijavilo 400 izlagača iz 30 zemalja za prisustvo na ANGA COM – sajmu i kongresu za broadband, kablovsku i satelitsku koji se održava od 09-11.06.2015 u Kölnu. Kongres program navodi ukupno 24 stručnih panela i dostupan je na internetu. Među partnerima je navedeno i 12 vodećih udruga iz broadbanda i medijskog sektora te lokalni medij kongresa Medienforum NRW – koji se održava u isto vrijeme kada i ANGA COM.

Kongres će početi uvodnim govorom Hannelorea Krafta, premijera Savezne pokrajine Sjeverna Rajna- Westphalia, a sami međunarodni Broadband Summit, koji mu slijedi, vrhunac je međunarodnog kongresa koji se sastoji od 10 panela na engleskom.  Posebno je istaknut program koji se odnosi na panel s temom konkurencije između Video on Demand i Pay TV-a s Amazon Instant Video, M7, ProSiebenSat.1, Sky, and Tele Columbus.

Panel koji će biti održan u suradnji s BREKO Broadband Udrugom bavit će se temom javnog financiranja širokopojasne ekspanzije u Njemačkoj. Dva panela pokrit će temu kontroverzne regulatorne rasprave o mrežnoj neutralnosti: Jedan panel organiziran je u suradnji s Udrugom VATM Association te će se fokusirati na operativna pitanja, dok će drugi pod nazivom “Pravo medija i neutralnost mreža u Njemačkoj i SAD-u”, biti održan se u suradnji s Cologne Media Research pravnog odjela, te će također dati bliži pogled na međunarodna pravna zbivanja. Broadband teme u kongresnom programu su zaokružene panelima o potencijalima  javnih Wi-Fi za mreže operatera.

Panel s njemačkom TV Udrugom Deutsche TV-Plattform će se usredotočiti na prijelaz zemaljske televizije na DVB-T2. O temama „TV Svugdje“ i „Cloud TV“ će se raspravljati i na panelu s Deutsche Telekomom, RTLom, Skyom, Unitymedia KabelBWom i Zattoo-om dok će se panel u suradnji s trgovačkim društvima iz telekom industrije, članova austrijske gospodarske komore baviti primjerima dobre prakse i IPTV i mrežnih osobnih rekordera.

Panel o tržišnim strukturama i anti-trust zakonima  i digitalnih tržišta bit će organiziran u suradnji s VPRT (Udrugom privatnih elektronskih medija i Telemedia), a prvog dana kongresa partner  Medienforum NRW će također organizirati panel na visokoj razini o medijskoj regulaciji.

Osim navedenog, bit će održani i tehnološki paneli koji uključuju DOCSIS 3.1, Multiscreen, DVB-T2 (u suradnji s DVB), Fibre Networks (u suradnji s FTTH Vijećem Europe ), RDK (u suradnji s ISBE – Međunarodnim društvom za Broadband stručnjaka), UHDTV, TV Cloud usluge, Wi-Fi i CCAP.

Kongresni paneli trećeg dana uključuju Connected Home Special, organiziran u suradnji s BITKOM, Saveznim udruženjem za informacijske tehnologije, telekomunikaciju i nove medije. Teme su umreženi uređaji za kontrolu, upravljanje energijom i druge usluge s dodanom vrijednošću preko širokopojasne mreže. Osim redovitih panela – kao i prošle godine – bit će organiziran praktični forum pod nazivom Speakers‘ Corner smješten izravno u izložbenom prostoru, pružajući izravan pristup svim posjetiteljima: 23 tvrtke će predstaviti nove proizvode, projekte i rješenja; ukupno će biti održano 36 predavanja.

Dr. Peter Charissé, direktor ANGA COM izjavito je: “DNK ANGA COM bila je i ostat će kombinacija širokopojasnih i audiovizualnih medija – praktičnih, međunarodnih i strogo posvećenih businessu. Ove godine smo posebno željeli zahvaliti našim partnerima jer smo uspjeli okupiti relevantne sudionike iz oba tržišta i sektora industrije.

Cijene ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na 2014: ulaznica za sajam iznosi 22 eura za tri dana. Cijene kongresnih ulaznica počinju od 100 eura na više. Online registracija je dostupna na www.angacom.de. Sve ANGA COM kongresne ulaznice vrijede i posjetitelje svih panela na Medienforum NRW 10. i 11. lipnja koji se održavaju u zgradi IHK u Kölnu

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ugašen kanal Disney Channel Türkiye

Gledaoci u Turskoj više ne mogu da gledaju kanal  Disney Channel Türkiye .Ova tv  stanica …