29 ožujka, 2024 4:22 pm

Canonov novi kompaktni fotoaparat PowerShot SX540 HS

PowerShot SX540

Canon je svojoj seriji PowerShot dodao kompaktni fotoaparat sa superzumom iz prijelaznog razreda – model PowerShot SX540 HS. PowerShot SX540 HS može se pohvaliti izuzetnim performansama pri slabom osvjetljenju i potpunom kreativnom kontrolom koja omogućuje da se njegov snažan 50x optički zum i ultraširokokutni objektiv iskoriste na najbolji način.

Snaga superzuma i vrhunska kvaliteta – PowerShot SX540 HS
PowerShot SX540 HS opremljen je snažnim procesorom DIGIC 6 i CMOS senzorom razlučivosti 20,3 megapiksela, osiguravajući da sve vaše slike ostanu zabilježene nevjerojatnom jasnoćom. Senzor visoke osjetljivosti daje vam i izuzetne slike pri slabom osvjetljenju, a optički zum od 50x omogućuje da se približite zbivanjima i zabilježite i najsitnije detalje. Uz značajku ZoomPlus možete digitalno udvostručiti zum bez gubitka razlučivosti tako da vam ništa ne ostane izvan dometa – bez obzira slikate li udaljene zgrade ili akciju na terenu dok se nalazite u zadnjim redovima stadiona.

PowerShot SX540 displayDa biste zadržali predmet fotografije u kadru kada koristite dugi zum, na raspolaganju vam je poboljšana značajka Zoom Framing Assist Lock koja sada koristi stabilizacijski način, omogućujući da odaberete i kadrirate predmet fotografije dok ga fotaparat inteligentno drži fokusiranog i u središtu. Za impresivne snimke gradskih prizora i široke pejzaže tu je 24-milimetarski ultraširokokutni objektiv koji vam pomaže da smjestite više toga u svaku fotografiju, što uređaj čini savršenim za dijeljenje uspomena s putovanja s obitelji i prijateljima.

Za redatelje početnike, PowerShot SX540 HS bilježi Full HD videozapise u formatu MP4 i koristi sustav Dynamic IS s pet osi da bi snimku držao mirnom dok snimate u pokretu. Da biste uživali u videozapisima o kojima ne trebate previše brinuti, Story Highlights inteligentno analizira vaše slike i snimke na odabrani datum ili s odabranom osobom i spaja ih, stvarajući filmski memento za gledanje i dijeljenje.

Oba fotoaparata dolaze s ugrađenom Wi-Fi vezom i dinamičkim NFC-om, omogućujući da se jednostavno povežete i podijelite fotografije i videozapise putem kompatibilnih pametnih telefona, tableta ili uređaja za pohranu kao što je Canonov CS100, kao i da kontrolirate fotoaparat putem značajke Remote Shooting. Zasebna tipka za Wi-Fi predstavlja jednostavnu prečicu za povezivanje i pomaže da dijelite fotografije još dok ih slikate. Oba modela nude automatsku pohranu fotografija i videozapisa na servise za pohranu u oblaku kao što su Canonova irista ili Google Drive™, i to čim ih povežete na Internet.

PowerShot SX540 HS – najvažnije značajke:

  • Fleksibilno snimanje u svim posebnim situacijama
  • Sve što trebate za bilježenje vrhunskih Full HD videozapisa
  • Jednostavno se povežite, dijelite i pohranite svoje kreacije
  • Jednostavan ili napredan – kako god želite
  • Dizajniran za ugodno korištenje i jednostavno kadriranje

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

SONY ALPHA 7 IV

Japanski Sony ne miruje ni kada su klasični foto aparati u pitanju. Pogledajmo istini u …