24 travnja, 2024 4:43 pm

Sony predstavio Wireless Surround i Wireless Stereo funkciju na CES 2016

SRS_ZR5_HDMI_image2

Na CES-u 2016, Sony po prvi puta predstavlja proširene Multi-room bežične funkcije za slušanje. Gradeći na konceptu bežičnog Multi-room sustava koji vam omogućuje slušanje glazbe istovremeno na više uređaja raspoređenih po domu, Sony predstavlja “Wireless Surround” i “Wireless Stereo” koji korisnicima pružaju moćnije video/stereo iskustvo u udobnosti vlastitog doma. Nove funkcije omogućene su preko SongPalTM aplikacije, koristeći SongPal LinkTM.

Wireless Surround

Kombiniranjem Sound Bara kao prednjeg zvučnika i dva bežična[i] u funkciji stražnjih zvučnika stvara se stvarni zvučni ambijent. Ova funkcija je idealna za uživanje u energičnim sadržajima poput filmova ili sportova, gdje Wireless Surround stvara moćno i sveobuhvatno iskustvo.

Wireless Stereo

SRS_ZR5_Standard_image_blkSongPal aplikacija omogućuje korisniku da jednostavno upotrijebi dva bežična zvučnikai kao zasebni lijevi i desni kanal te tako uživa u glazbi. Glazba koja dolazi s pametnog telefona ili servisa za prijenos može se slušati glasno s najvećim stereo efektom koji pruža nevjerojatan udar. Bežični zvučnici[ii] s HDMI priključkom mogu se koristiti kao stereo zvučnici za televizor te omogućuju korisniku uživanje u najdražim televizijskim sadržajima s moćnim zvukom.

Audio linija za 2016. godinu sastoji se od 20 kompatibilnih modela s proširenim bežičnim Multi-room funkcijama, a uključuju Sound Barove, bežične zvučnike, AV prijemnike i nove Blu-ray reproduktore koji se mogu koristiti kao izvor sadržaja.

Wireless Surround i Wireless Stereo nadogradnje bit će dostupne u Europi tijekom ljeta 2016. godine.

[i] Modeli s funkcijama: SRS-ZR7, SRS-ZR5, SRS-HG1. Moraju se koristiti dva ista modela.

[ii] Modeli s funkcijom: SRS-ZR7, SRS-ZR5

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YAMAHA TT-303

  Yamaha proširuje svoju ponudu gramofona. Model TT-S303 je namijenjen i ljubiteljima ploča i početnicima. …