25 travnja, 2024 5:11 pm

BenQovi projektori za obrazovanje MW883UST i MX882UST

BenQ MW883UST (1)

Modeli MW883UST i MX882UST BenQovi su najnapredniji projektori do sada, a u mogućnosti su prikazivati projekciju velike dijagonale s ekstremno malih udaljenosti

BenQ, globalno priznati dobavljač inovacija za digitalni životni stil i predvodnik u DLP® projektorima s prvim mjestom po tržišnom udjelu u segmentu 1080p Full HD, je očitao novu lekciju konkurenciji izdavanjem najboljih projektora ultrakratkog dometa namijenjenih obrazovnim ustanovama – od osnovnih i srednjih škola pa do fakulteta. Modeli MW883UST i MX882UST BenQovi su najnapredniji projektori do sada, a u mogućnosti su prikazivati projekciju velike dijagonale s ekstremno malih udaljenosti, uz vrhunsku kvalitetu slike čak i u velikim i poluosvijetljenim prostorima.

BenQ MX882USTUz mogućnost nadogradnje na interaktivne mogućnosti i bežični rad, MW883UST i MX882UST znatno olakšavaju nastavnicima da poboljšaju svoja predavanja. U kombinaciji s jednostavnim postavljanjem, intuitivnim kontrolama i iznimnom kvalitetom slike, nastavnici sada u rukama imaju alat kojeg je teško nadmašiti.

Projektore MW883UST i MX882UST pogone moćne optičke jedinice svjetline impozantnih 3000 ANSI lumena koje pružaju vrhunsku kvalitetu slike i bogat vizualni doživljaj čak i u velikim i poluosvijetljenim prostorima. DLP tehnologija kombinirana s lećom vrhunske kvalitete dodatno poboljšava kontrast i čitljivost, a istovremeno omogućuje održivi, dugotrajni prikaz boja bez gubitka vjernosti. Oba projektora opremljena su inovativnim lećama s unutrašnjom refleksijom koje rezultiraju nenadmašenom ujednačenošću slike i čitljivošću, nadilazeći usporedive proizvode na tržištu. Projicirani tekst nikad nije izgledao toliko oštar. Nastavnici i učenici mogu raditi, čitati i pisati bilješke bez da dodatno naprežu oči.

Pogled s kratke udaljenosti

Svestranost projekcije ultrakratkog dometa na projektorima MW883UST i MX882UST vidljiva je u punom sjaju. Nastavnici će zadiviti svoje učenike projekcijom dijagonale 87“ prikazanom sa svega 8 centimetara udaljenosti od projektora. Ekstremne mogućnosti projekcije ultrakratkog dometa omogućuju korištenje ovih projektora u različitim prostorima i sobama različitih dimenzija, s minimalnim smanjenjem kvalitete slike.

Dizajn

BenQ MW883UST (2)MW883UST i MX882UST dolaze s nizom značajki koje im poboljšavaju svestranost, trajnost i jednostavnost upotrebe. Oba projektora mogu koristiti mogućnosti interaktivne olovke i dodirne projekcije. Skriveni priključci za opcionalni dodatak QCast i USB Wi-Fi adapter omogućuju nadogradnju na bežično povezivanje i dijeljenje sadržaja. Interni mehanizam zapečaćen je i zaštićen od prašine kako bi se spriječila oštećenja tijekom rada. Poboljšani dizajn zidnog nosača olakšava i ubrzava montažu na bilo kojoj površini. Mogućnosti prilagodbe kutova (Corner Fit) i prilagodbe površini (Surface Fit) daju dodatne mogućnosti prilikom odabiranja mjesta na koje ćete montirati projektor. Oba modela dolaze s ugrađenim zvučnikom, bočno postavljenom tipkovnicom, modularnom podrškom za interaktivno korištenje PointWrite, automatskim uključivanjem kada se otkrije signal na HDMI priključku, pasivnim načinom rada koji štedi energiju, udaljenim nadzorom (kontrola putem LAN-a) i udaljenom nadogradnjom ugrađenog softvera (firmwarea) putem LAN-a.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …