29 ožujka, 2024 12:41 am

Huawei proširio prodajne kanale u Hrvatskoj

huawei-logo

Huawei je na hrvatskom tržištu prisutan od 2004. godine, direktno surađuje sa svim mobilnim teleoperaterima koji djeluju na našem tržištu te posebnu pažnju posvećuje razvoju prodaje na otvorenom kanalu. U skladu s time, Huawei je predstavio svog novog partnera na našem tržištu, tvrtku Dimotel d.o.o., člana Mobis grupe, kao novog uvoznika za Huawei na hrvatskom tržištu. Huawei se time pridružuje bogatom portfoliju kao novi brand u distribuciji Mobis electronica. Uvođenjem novog distributera*, tvrtka Huawei svojim kupcima osigurava maksimalnu podršku.

Svi zaljubljenici u mobitele vrhunske kvalitete koje im nudi Huawei, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu, sada mogu odabrati svoj uređaj u specijaliziranim trgovinama Mobisa u Zagrebu te u svim boljim trgovinama potrošačke elektronike diljem Hrvatske.

Mobis s ponosom na hrvatsko tržište donosi čak 9 modela, čime se pokrivaju svi cjenovni segmenti mobilnih uređaja. Kupcima će tako putem ovog kanala biti dostupni vrhunski Huawei pametni telefoni, tableti i gadgeti. Od smartphona, u ponudi se posebno ističu modeli Huawei G8, Huawei P8 i P8 Lite te najnovija perjanica kineskog diva – Huawei Mate S. Uz to, u ponudi će biti Huawei Talkband 2 te tableti Huawei Mediapad M2 i Huawei Mediapad T1.

Na globalnoj razini, Huawei već desetljećima uspješno posluje s 45 od 50 vodećih globalnih pružatelja telekomunikacijskih usluga, dok o predanosti konstantnom razvoju i napretku najbolje svjedoči činjenica kako kompanija ima više od 15 odjela za istraživanje i razvoj u različitim zemljama širom svijeta, od SAD-a, preko Njemačke i Švedske pa sve do Indije i Kine.

*Od 2014. godine, Huawei proizvodi dostupni su u slobodnoj prodaji putem prodajnih kanala tvrtke Agramservis.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG Display odlučuje da ove godine neće graditi OLEDoS proizvodnu liniju

LG Display odlučio je da ove godine neće započeti investiciju i izgradnju proizvodne linije za …