25 travnja, 2024 6:53 am

Sutra počinje konferencija Advanced Technology Day

ADT konferencija

Od sutra 16.11., počinje 12 izdanje Konferencije Advanced Technology Days, pa koristim priliku pozvati vas na svečano otvaranje u 09:00 sati u Hypo centru, Slavonska avenija 6/II,  prilikom čega će se okupljenima obratiti direktor Microsofta Hrvatska Ivan Vidaković i direktor Konferencije Tomislav Tipurić te će biti predstavljeno nekoliko demo-a o najnovijoj tehnologiji.

Ove godine uveden je dodatni track te ih sada ima ukupno pet s čak 65 predavanja. Iz bogatog dvodnevnog programa izdvajamo predavanja Bartolomieja Zassa iz Azure Black Belt koji će govoriti o kreiranju modernih aplikacija temeljenih na Azure PaaS platformi te Andy Wigleya, Senior Developer Evangelist u Microsoftu, koji će govoriti o novim aplikacijama koje koriste glas ili poruke poput Skypea, Facebook Messengera ili Slacka ili digitalnog osobnog pomoćnika kao što je Cortana. Oba predavanja su na raporedu prvi dan 16.11.

Pozivam vas da se na linku – http://atd.mscommunity.hr/prijava/registrirate za Konferenciju koristeći kod – atd12press.

Više informacija o Konferenciji, predavanjima i rasporedu možete naći ovdje – http://atd.mscommunity.hr/

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Japanska vlada raspravljat će o pravnom nadzoru umjetne inteligencije

  Japanska vlada raspravljat će o pravnom nadzoru umjetne inteligencije: ograničavanje širenja lažnih informacija, propuštanje …